Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Süüüüperrr bir volkan patlaması. Harika. Çocuklar çok sevdii :)

Tepki Skoru
0
.bizim volkanımız alçıdandı ama kartondan humi yapıp içine kavanoz konulabilir. Patlama için : ilk başta karbonatı koyuyoruz biraz detarjan ve son olarak sirkeyi ekliyoruz. ve kabarmalar hemen gerçekleşiyor. renkli olsun derseniz toz boyada koyabilirsiniz. karbonat yoksa kabartma tozuda olur fakat karbonat daha fazla kabarcık çıkartıyor :)) Çocuklar bayıldı hatta ağzı açık izlediler. :)görmeleri gereken bir etkinlik kesinliklee. şimdiden kolay gelsiinnnnnnn.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Teşekkürler hocam.

Evet. Çok hoş bir deney oluyor. Benim de yaptıracağım deneyler listesinde sırasını bekliyor. ::))

Tepki Skoru
0
Emeğinize sağlık.Ben bu deneyi daha farklı bir şekilde uyguladım.Küçük su şişesinin dışını çamurla kaplayıp,ufak bir tepsiye yerleştirdim.Yani şişeye,çamurla dağ görüntüsü verdim ve kuruması için 1 gün beklettim;bu şekilde de uygulanabilir.Paylaşımınız için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Çok güzelmiş deneyiniz. Peki deterjan çamaşır deterjanı mı bulaşık deterjanı mı?

Tepki Skoru
0
biz çamaşır detarjanı kullandık .ayrıca rica ederim güle güle kullanın :p :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle