- Tepki Skoru
- 0
hcm verdiğiniz adreslerin hepsine mail attım,medya kuruluşlarına bile ama iletdiğinde karşılık olarak ingilizce mailler geldi cevap mı yoksa hata mı ne bu şimdi anlamasım,hata veriyorÖncelikle göndereceğimiz adres : http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx
bu mail bimer için..
Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nimet Çubukçu'nun bir tv programında yapmış olduğu açıklamada 2010 yılında öğretmen ataması yapmıycaklarını bunu 2010 Kpss sınavından sonra ağustos ayında 2010 bütçesi çerçevesinde tek seferde yapacağını söyledi. Fakat Şubat ayı ataması hersene MEB'in yapmış olduğu bir atamadır, hatta geçen yıl hem Ağustos hem Kasım hem Şubat hem de Mart ayında atama yapılmıştır. Bizde bu atamalara güvenerek tercihlerimizi Şubat ayındaki atamaya bıraktık, 16 Aralıkta yapılan atamaya tercihte bulunmadık. Ama Sayın Bakanımız "Şubat ayında atama düşünmüyoruz" açıklamasını neden 16 Aralık'taki bu atamadan önce yapmadı da atamalar gerçekleştikten 4-5 gün sonra yaptı anlamış değiliz.. Böyle bir açıklamadan sonra kendimizi aldatılmış hissettik. Bizler de öğretmen adayları olarak tek seferde atamaya karşı değiliz ama bu kararın Şubat atamasından 1 buçuk ay önce duyurulmasına tepkiliyiz. Eğer tek seferde atama yapılmasına karar veriliyorsa bu kararın 2010 Şubat ayında uygulanması çok yanlıştır. Bu uygulama danıştayın yıl ortasında katsayılarla ilgili almış olduğu kararın Meslek Lisesi öğrencilerini mağdur etmesinden nekadar farklıdır, bizlerde yıl ortasında alınan kararla mağdur bırakılmış durumdayız. Bu insan haklarına nekadar uymaktadır merak etmekte ve yardımlarınızı ve desteklerinizi beklemekteyiz. Biz tek seferde atamaya karşı değiliz ama bu kararın 2010 Şubat ayında uygulanmasına karşıyız.. Eğer böyle bir karar alınırsa bunun 2011 Şubat ayında yani gelecek yıl için uygulanması gerekmektedir. Şimdiden yapacağınız her türlü yardım için teşekkür ediyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederim.