Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat atamasina destek!!

Tepki Skoru
0
Öncelikle göndereceğimiz adres : http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx
bu mail bimer için..

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nimet Çubukçu'nun bir tv programında yapmış olduğu açıklamada 2010 yılında öğretmen ataması yapmıycaklarını bunu 2010 Kpss sınavından sonra ağustos ayında 2010 bütçesi çerçevesinde tek seferde yapacağını söyledi. Fakat Şubat ayı ataması hersene MEB'in yapmış olduğu bir atamadır, hatta geçen yıl hem Ağustos hem Kasım hem Şubat hem de Mart ayında atama yapılmıştır. Bizde bu atamalara güvenerek tercihlerimizi Şubat ayındaki atamaya bıraktık, 16 Aralıkta yapılan atamaya tercihte bulunmadık. Ama Sayın Bakanımız "Şubat ayında atama düşünmüyoruz" açıklamasını neden 16 Aralık'taki bu atamadan önce yapmadı da atamalar gerçekleştikten 4-5 gün sonra yaptı anlamış değiliz.. Böyle bir açıklamadan sonra kendimizi aldatılmış hissettik. Bizler de öğretmen adayları olarak tek seferde atamaya karşı değiliz ama bu kararın Şubat atamasından 1 buçuk ay önce duyurulmasına tepkiliyiz. Eğer tek seferde atama yapılmasına karar veriliyorsa bu kararın 2010 Şubat ayında uygulanması çok yanlıştır. Bu uygulama danıştayın yıl ortasında katsayılarla ilgili almış olduğu kararın Meslek Lisesi öğrencilerini mağdur etmesinden nekadar farklıdır, bizlerde yıl ortasında alınan kararla mağdur bırakılmış durumdayız. Bu insan haklarına nekadar uymaktadır merak etmekte ve yardımlarınızı ve desteklerinizi beklemekteyiz. Biz tek seferde atamaya karşı değiliz ama bu kararın 2010 Şubat ayında uygulanmasına karşıyız.. Eğer böyle bir karar alınırsa bunun 2011 Şubat ayında yani gelecek yıl için uygulanması gerekmektedir. Şimdiden yapacağınız her türlü yardım için teşekkür ediyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederim.
hcm verdiğiniz adreslerin hepsine mail attım,medya kuruluşlarına bile ama iletdiğinde karşılık olarak ingilizce mailler geldi cevap mı yoksa hata mı ne bu şimdi anlamasım,hata veriyor

Tepki Skoru
0
hcm verdiğiniz adreslerin hepsine mail attım,medya kuruluşlarına bile ama iletdiğinde karşılık olarak ingilizce mailler geldi cevap mı yoksa hata mı ne bu şimdi anlamasım,hata veriyor
hocam bir hata olusmus olabılır bırde maıl kutusu dolu oldugu zaman öyle gerib ildirim gelir ama tam olarak net bi şey söyleyemeyecegım tekrar denemekte fayda var teşekkürler hocam ellerinize saglık..

Tepki Skoru
0
tekrar denicem elbette hcm,inşlh ses getirir bu mücadelemiz,31 ocak ta miting varmış ankarada,keşke orda olabilseydim:(( ayöp düzelniyormuş,keşke her ilde böyle destekleyici medya sendika olsa da bizlerde arkamıza onları alıp bişiyler yapabilsedik,ne bilim böyle oturduğumuz yerden mail atmakla,faks göndermekle nasıl bi sonuç alınabilir ki hem destekciyim hemde böyle eli kolu bağlı beklemekten çaresizim

Tepki Skoru
0
HAZIR METİN KOPYALA YAPISTIR YAPIN ARKADASLAR...VE VERECEGIM ADRESLERE GÖNDERELİM LÜTFEN HEPBIRLIKTE..

Eğitimde her yıl yapılan şubat atamasında atanacak binlerce atanacak işsiz öğretmen adayın hakkı üzerinden tasarruf yapılıyor olması çok acı bir durumdur
çünkü eğer tek atama yapılackasa 2009 ağustosta tek atama yapılsaydı 2010 şubat atamsaınıda kapsayacaktı
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçunun birkaç gün önce bir tv kanalında yaptığı açıklamaya göre, şubat atamasının olmayacağı söylendi. Ancak damdan düşer gibi 2009 yılında kpss ye girmiş adayların elinden şubat hakkının alınıp, ağustos da tek atama yaparak atama sıralarının yaklaşıp atanma ihtimalleri doğacakken, tekrar başa dönüp 240bin adayla yarışa sokulması akıl almaz bir iştir. Üstelik bu değişiklikten önce okulöncesine kontenjan açmak için diğer branşların alımı azaltılmış ve diğer branşlar mağdur edilmiştir. Zaten yeterince az atama yapılan branşların elinden şubat atamasının da birden bire oldu bittiye getirilip alınmaya çalışılması zulümden başka bir şey değildir.
Bize Şubat atamasının yapılmayacağı 2009 kpss öncesinde söylenseydi , yada 2009 ağustosta tek atama yapılacak denilseydi bu tepkiler olmayacaktı. ve 2009 ağustos atamasında tek alım yapılsaydı 40 bin öğretmen alınacaktı ama şubat atamasını iptal ederken binlerce şubat atamasında atanacak adayın üzerinden eğitimden tasarruf yapılması planlanmış bir uygulmadır binlerce öğretmen adayının hakkının üzerinden tasdarruf yapılması NE KADAR ACI BİR DURUM Durup dururken yılda tek atama sistemine geçilirse 2009 kpss ye girenler mağdur edilecektir. Her yıl şubat ataması yapılmıştır ve bu yılda yapılmalıdır. Biz yılda tek atamaya karşı değiliz, ancak bir yanlışı düzeltirken başka bir yanlışa imza atıp (ki bunu başkalarının hakkını gasp ederek) yapmak T.C. KURUM VE YÖNETİCİLERİNE YAKIŞMAMAKTADIR… Bu mağduriyetin kaldırılması için şubat ataması yapılmalı ve daha sonra yılda tek atama sistemine geçilmelidir.
çünkü 2009 yılında toplu tek alım yapılsaydı 2010 şubat atamsınıdAKİ kontenjanınıda kapsayacaktı şimdi şubat atamasının yapılmaması binlerce adayın hakkını elinden çalmaktır bu yanlışın sayın başbakanım. mutlaka düzelteceğeni ve düzeltmesi gereken bir uygulama olmuştur derinden üzmüştür bu uygulamadan mutlka bu sene dönülmelidir sayın başbakanıma saygılar
hocam bu matinde okul öncesine ayrılan kontejandan dolayı atama olmadığı yazıyo bence bize uygun değil herkez kendi düşüncelerine uygun yazsın içinden geldiği gibi....

Tepki Skoru
0
ŞUBATTA ÖĞRETMEN ATAMASI YOK
Nİmet Çubukçu, şubat ayında öğretmen atamasının yapılmayacağını da sözlerine ekledi. Çubukçu yılda bir kez temmuz ayında atamaların tamamlanması konusunda Maliye Bakanlığı ile anlaştıklarını belirterek şu bilgileri verdi: 'Arada atama yapmayacağız. Böylece öğretmenlerin, eğitim yılı başlamadan yerleşmesi, bundan hem öğretmen ailesinin hem de öğrencilerin olumsuz etkilenmemesi sağlanıyor. Ayrıca, özel okullarda çalışan öğretmenler, yıl ortasında atama yaptığımızda o okulları bırakıp yeni görevlerine geçiyor. Özel eğitimi de aksatmamış oluyoruz.'

Tepki Skoru
0
hocam bu matinde okul öncesine ayrılan kontejandan dolayı atama olmadığı yazıyo bence bize uygun değil herkez kendi düşüncelerine uygun yazsın içinden geldiği gibi....
yedi iklim arkadasım ben orda yanlıs oldu düzeltip tekrar yazıyorum dedım ya maılı bır altta duzeltılmısını vermıstım :))

Tepki Skoru
0
Bende bir okulönceciyim ama sizler gibi düşünmüyorum siz armut piş ağzıma düş diyenlerdenseniz evet atama bekliyorum küçük bebeğim var 50 puan aldım ve bulunduğum ildışında tercih yapmadım ama atananlarında çoğu hak ederek ve hak etmeden atandı tıpkı sizin ve benim de beklediğim gibi ama şubat ataması yoooooookkkkkkkkkkkk olmasında bunu aklınızın bir köşesine sokun avucunuzu yalarsınız el açıp aman demektense burda vakit geçirmektense ders çalışın alnınızın akı ile atanın hak ettim deyin......

Tepki Skoru
0
degerli arkadaşlar arkasımız dogru söylüyor şubat ataması için hepimiz destek vermeliyiz her yıl yapılan atama bunca insanın beklentisi su yüzünde kalmamalı hadi hep birlikte Bir elin nesi var iki elin sesi var

Tepki Skoru
0
Bende bir okulönceciyim ama sizler gibi düşünmüyorum siz armut piş ağzıma düş diyenlerdenseniz evet atama bekliyorum küçük bebeğim var 50 puan aldım ve bulunduğum ildışında tercih yapmadım ama atananlarında çoğu hak ederek ve hak etmeden atandı tıpkı sizin ve benim de beklediğim gibi ama şubat ataması yoooooookkkkkkkkkkkk olmasında bunu aklınızın bir köşesine sokun avucunuzu yalarsınız el açıp aman demektense burda vakit geçirmektense ders çalışın alnınızın akı ile atanın hak ettim deyin......
ders çalışmadığımızı kim söyledi size,peki siz neden vakit geçiriyosunuz burda ozaman,maşallah üslubunuzda tam bi eğitimciye yakışır vaziyette

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim ...sizlerin saçma sapan yorum ve kampanyalarınıza gülmek çin burdayım.sürekli olarak şubat 'ta atama varmı mart'ta atama yaparlarmı acaba atanabilirmiyim diye düşünüp paronoyak olmaktansa tek atama en makbulü.ŞUBATTA ATAMA OLMAMALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tepki Skoru
0
ders çalışmadığımızı kim söyledi size,peki siz neden vakit geçiriyosunuz burda ozaman,maşallah üslubunuzda tam bi eğitimciye yakışır vaziyette
teşekkür ederim ...sizlerin saçma sapan yorum ve kampanyalarınıza gülmek çin burdayım.sürekli olarak şubat 'ta atama varmı mart'ta atama yaparlarmı acaba atanabilirmiyim diye düşünüp paronoyak olmaktansa tek atama en makbulü.ŞUBATTA ATAMA OLMAMALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tepki Skoru
0
ankaradaki arkadaşlar lütfen 31 ocaktaki eyleme ailelerinizle birlikte destek verin... ayrıca 50 puanı olan arkadaşımız hem ders çalışıp hemde şubat atamasına destek verebilirsiniz... tüm bunların neticesinde sonuç değişmeyebilir ancak eğer değişirse sizde bu puanla ailenizin yanında bir yere atanırsınız. birileri mücadele edip, çırpınıp ellerinden geleni yaparken meslektaşlarınıza destek olmuyorsanız bile en azından saygılı olun ve kendinize yakışır bir uslup kullanarak yine düşüncelerinizi iletebilirsiniz... karşınızda düşman yok... herkes aynı gemide... kazanımlar herkese yarayacaktır. ilerde sizde çocuğunuz için belkide meydanlara gideceksiniz...Ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarında olması gereken sistem henüz oturmadığı için bu tür gelişmeler ve tepkiler gayet normaldir. lütfen birbirimize destek olalım....inşallah atama ile ilgili bir ara formül uygulanır...

Tepki Skoru
0
arkadaslar siz bu sacma sapan yorumlarla canınızı sıkmayın.. biz ders calısmayın demıyoruz elbette bı yandanda ders calısıyoruz ama öte yandan şubat atamasına hep birlikte destek olmalıyız bu bızım hakkımız ve bunu alıcaz allahın izni ile... bu atama olacak en büyük şansımız secım arıfesınde olmamız... sakın üzülmeyin :)) bırakın konussunlar:))

Tepki Skoru
0
valla hocam hepimizin anlatmak istedediği bu ,ders çalışırken kalan zamanda 10dak ayırıp bu eyleme destek olmak bizde her şeyi bırakıp bütün zamanımızı pc başında geçirmiyoruz zaten ,çorbada bizimde tuzumuz bulunsun bu mücadele hepimiz için yapılıyo sonuçta ama bunu anlayacak kişiler yok malesef aramızda.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar maillerimizi mebe değilde başbakana atalım çünkü nimet çubukçu abbas güçlüye bu karardan dönmem demiş abbas güçlünün sitesine girerseniz okursunuz ben nikleri vermeyi bilmediğim için buraya ilave edemedim.arkadaşlar abbas güçlü nimet çubukçuyu baya sıkıştırmış sorularıyla.abbas güçlüde bizlere 'arkadaşlar son söz hakkı başbakanın ona bu mailleri atın başbakan sağduyulu bir insandır bu kadar tepkiye duyarsız kalmayacaktır' yazmış ve bizleri mail atmamız için teşvik etmiş.bildiği birşey var muhakkak ki böyle söylüyor sonuçta nimet hanımla röportajın tamamını medyada yayınlamıyor.belkide nimet çubukçu başbakan isterse olur dedi o yüzden bizlere mail atın diyorlar.bu haykırışlar ses getirecek ve son kez şubat yada mart ataması yapacaklar görürsünüz

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar çabanızı sonuna kadar destekliyorum. köstek olan arkadaşları da şiddetle kınıyorum. bu arkadaşlar şubatta atama olursa oturucaklarmı yani?.... bu arada benim atamam oldu fakat bebeğim olduğu için gidemedim türkiyenin öbür ucuna :((( eğer bebeğim olmasaydı giderdim yeri hiç önemli değildi. neyse kısmet değilmiş. umarım bize de af çıkar. DESTEKÇİNİZİM...

Tepki Skoru
0
kesinlikle destekliyorum pes etmeyelim arkadaşlar
arkadaşlar maillerimizi mebe değilde başbakana atalım çünkü nimet çubukçu abbas güçlüye bu karardan dönmem demiş abbas güçlünün sitesine girerseniz okursunuz ben nikleri vermeyi bilmediğim için buraya ilave edemedim.arkadaşlar abbas güçlü nimet çubukçuyu baya sıkıştırmış sorularıyla.abbas güçlüde bizlere 'arkadaşlar son söz hakkı başbakanın ona bu mailleri atın başbakan sağduyulu bir insandır bu kadar tepkiye duyarsız kalmayacaktır' yazmış ve bizleri mail atmamız için teşvik etmiş.bildiği birşey var muhakkak ki böyle söylüyor sonuçta nimet hanımla röportajın tamamını medyada yayınlamıyor.belkide nimet çubukçu başbakan isterse olur dedi o yüzden bizlere mail atın diyorlar.bu haykırışlar ses getirecek ve son kez şubat yada mart ataması yapacaklar görürsünüz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 10dak memurlar net foruma girerseniz başbakanın posta adresi e posta adresi her şey var lütfen çok zamanınızı almaz günde 5,,6mail atsanız bu mücadelede sizinde katkınız olacak

Tepki Skoru
0
Arkadasım butun verdıgın mail adreslerine gonderdım.ınsallah sesimize kulak verirler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle