Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şu an için pek lafı geçmese de 2009 puanları ile yapılacak atama hakkında

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar saçmalamayı bırakın artık... 2008-2009 puanları ile atama yapılmaz... hiçe sayamazlar kpss puanı olmayan yeni mezunları.. prosedürü bilmiyorum ama böyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum meb.in

Tepki Skoru
0
bence olabilir alternatif bulunmazsa nasıl hayırlısa öyle olsun hepimizin atanması dileğiyle

Tepki Skoru
0
ne kadar kolay söyleniyor 2010 mezunları için söylenenler bu kadar kolay mı 1 yıl boyunca çalştık dershaneye gittik kopyaya rağmen kendimize yetecek kadar puanlar aldık çoğumuz, şimdide bizden önce 2009 mezunları atanıp zaten kopyayla balta vurulmaya çalışılan haklarımızı daha da kısıtlayamazlar. bu nasıl bir mantık iyi bir yere atanmak için boşuna mı çalıştık biz. şimdi oturup 2009 mezunlarının istedikleri yere gidip, bizimde geri kalan illere atanmamızı izlememiz mi bekleniyor...

Tepki Skoru
0
evet çok hızlı meb ücretli konusunda banada pzt diplomanı getir 13 eylül de göreve başla dediler yani bu kadar basit..istediğin okula hemen köleliğe alıyolar seniii :((

Tepki Skoru
0
Çoğu yerde ücretli bile bulunamazken 2009 puanıyla alımın yapılması olabilecek bir durum.Burada yeni mezun olan tüm öğretmen adaylarının hakkının yenmemesi için sözleşmeli alım yapılabilir.Bu alım yapılırken de yapılacak alımları etkilemeyeceği ifade edilebilir...

Tepki Skoru
0
Benim amacım yeni mezun olan arkadaşların hakkını harcamak değil.Ancak kaç kişinin kopya çektiği nasıl bilinecek ki..Elbette bir orta yol çözüm bulunacaktır..

Tepki Skoru
0
bekleyenler 2009 puanıyla atanır eğer yeni sınav yapılırsda buyıl mezun olanlarda 2010 puanlarıyla şubatta atanır kimse madur olmaz

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben bu sene sınava girmedim bilerek acıkcası ugrasmak istemedim cokta yukselmez die dusundum calısmadım cunku..Sonucta 2009 puanımı kullanmak isterim söle dusunun bu benm hakkım tabiki sizide atayacaklardır manyaklık olur aksi turlu..dilerim her iki donem içinde güzel sonuclanır..birbirimize kotu dusunmenin mantıgı yok..Sizin de asla hakkınız yensin istemem tekrar sınav stresi yaşamanızı da..

Tepki Skoru
0
bence hepimizi alsın kimsenin kalbi kırılmasın hakka bakarsanız biz 6 yıldır çocuklarla birlikte uğraşıyoruz bu meslekde 13 yıldır çalışanlar var bunların tecrübeleri o biçim ama belki bu yıl evde oturup bekleyecek bu mu hak

Tepki Skoru
0
bence hepimizi alsın kimsenin kalbi kırılmasın hakka bakarsanız biz 6 yıldır çocuklarla birlikte uğraşıyoruz bu meslekde 13 yıldır çalışanlar var bunların tecrübeleri o biçim ama belki bu yıl evde oturup bekleyecek bu mu hak
aynennn katılıyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar malesef ücretli öğretmenlerle boşlukları dolduruyorlar.ben ist dayım bugün ilçe milli eğitimdeydim.bir çok okulda yer bile kalmamış...bu okulları sordum ve çoğu agustos atamasında kadrolu yer açan okullardı işte durum bu...ücretli öğretmenlerle doldurdular anlayacağınız...üzgünümmm :(
evet haklısınız ben de bugün bartın meb deydim.ücretli atamaları olmuş.merkezde önlisans mezunları kol geziyor.sizi görevlendiremeyiz dediler.ne komik dimi diplomalılar ev hanımı oldu önlisanslar öğretmen..artık kızamıyorum bile.sinirlerim bozuldu gülüyorum sadece..

Tepki Skoru
0
allah hepsinin cezasını versin 2001/2002yıllarındada yapmışlardı buna benzer şeyler allah hepsini bildiği gibi yapsın..........

Tepki Skoru
0
evet haklısınız ben de bugün bartın meb deydim.ücretli atamaları olmuş.merkezde önlisans mezunları kol geziyor.sizi görevlendiremeyiz dediler.ne komik dimi diplomalılar ev hanımı oldu önlisanslar öğretmen..artık kızamıyorum bile.sinirlerim bozuldu gülüyorum sadece..
hocam eğer ücretli yapmak istiyorsanız bu hak kesinlikle sizin önlisansları sizin önünüze geçiremezler hakkınızı burda bari alın tabii dediğim gibi yapmak istiyorsanız.çünkü ücretli yapmayın çabalarımız malesef başarılı olmadı ama ben hala direniyorummm

Tepki Skoru
0
ücretli ye hayır diyenler ortada yoklar herkes görevinin başında galiba:(( mevsimlik işciler

Tepki Skoru
0
biraz olsun sabredip bekleyemediler ücretli olunca başları göğe erecek.o kadar çabaladık onlar mecbur kalsın bizleri atamaya diye ama dinleyen kim bu kafayla siz ........ atanırsınız

Tepki Skoru
0
valla kendinizi yırttıgımızla kalırız malesef ucretlilerde 4 senelk yoksa, baskaları var devlet onunda yolunu bulmus kastıgımızla kalıyoruz..Açkogretim öğrencileri bikere yeterli..Malum acıktan okuyunca da universiteye tonla para dokup emek harcayınca da ogretmen olunuyor bu ulkede..bi dönem 6 ayda polis cıkıyordu..Müstahakız müstahak..

Tepki Skoru
0
Ücretli işine bir çare bulamayız.izlewr başvurmasak bile başvuracak çok fazla var.Kimsenin eğitimin kalitesini düşündüğüyok zaten. Bakalım, görelim ne olacak. Ben hala yazdığım bu başlığın arkasındayım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli başvuruları doldu taştı. memin 70 kişilik ücretli öğretmen alımına 150 kişi başvurdu küçücük bir ilçede. o nedenle bu çaba boşa kaldı... umudumuz savcılıkta bundan sonra...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle