aynennn katılıyorum...bence hepimizi alsın kimsenin kalbi kırılmasın hakka bakarsanız biz 6 yıldır çocuklarla birlikte uğraşıyoruz bu meslekde 13 yıldır çalışanlar var bunların tecrübeleri o biçim ama belki bu yıl evde oturup bekleyecek bu mu hak
evet haklısınız ben de bugün bartın meb deydim.ücretli atamaları olmuş.merkezde önlisans mezunları kol geziyor.sizi görevlendiremeyiz dediler.ne komik dimi diplomalılar ev hanımı oldu önlisanslar öğretmen..artık kızamıyorum bile.sinirlerim bozuldu gülüyorum sadece..arkadaşlar malesef ücretli öğretmenlerle boşlukları dolduruyorlar.ben ist dayım bugün ilçe milli eğitimdeydim.bir çok okulda yer bile kalmamış...bu okulları sordum ve çoğu agustos atamasında kadrolu yer açan okullardı işte durum bu...ücretli öğretmenlerle doldurdular anlayacağınız...üzgünümmm![]()
hocam eğer ücretli yapmak istiyorsanız bu hak kesinlikle sizin önlisansları sizin önünüze geçiremezler hakkınızı burda bari alın tabii dediğim gibi yapmak istiyorsanız.çünkü ücretli yapmayın çabalarımız malesef başarılı olmadı ama ben hala direniyorummmevet haklısınız ben de bugün bartın meb deydim.ücretli atamaları olmuş.merkezde önlisans mezunları kol geziyor.sizi görevlendiremeyiz dediler.ne komik dimi diplomalılar ev hanımı oldu önlisanslar öğretmen..artık kızamıyorum bile.sinirlerim bozuldu gülüyorum sadece..