Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Stajyer dosyam icin bazı formlara ihtiyacım var.

Tepki Skoru
0
Merhaba;
Ben Stajyer Anasınıfı Öğretmeniyim. Staj dosyam için;

Davranış Değerlendirme Formu
Gelişim Raporu
Gözlem Kayıt Formu
Aile ziyaret formu
Günlük Değerlendirme formu gibi anasınıfı öğretmeninin kullanması gereken evrak ve dökümanları bulamıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Staj dosyamın tamamlanması ve başarılı bir eğitimci olmak için sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Tepki Skoru
0
İlkay Öğretmenim size ne kadar teşekkür etsem azdır. İnanın her türlü dökümana ihtiyacım var. Umarım birgün bende iyi bir anasınıfı öğretmeni olur satjyer arkadaşlara sizin gibi yardımcı olurum.

Tepki Skoru
0
Bu kadar duyarlı olmanız takdire değer doğrusu umarım bende birgün size yardımcı olabilirim inşallah sizinde atmanız olur bizim gibi stajerlik sıkıntısı çekersiniz:) ne güzel bir dua değilmi kendinize iyi bakın.

Tepki Skoru
0
Slm ilkay ve meltemseyyah sizlere tşk ederim .Meltemseyyah sana benimde ihtiyaçlarımı dile getirmiş olduğun için,ilkay'ada bizim bölümden olmamasına rağmen bu konudaki duyarlılığı için teşşekür ediyorum.Herkese başarılar dilerim.Unutulmamalıdır ki bilgi paylaşıldıkça büyür.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar lütfen açtığınız ve konu yazdığınız bölümün doğruluğunu kontrol ediniz.Konu yanlış yere açılmış düzeltiyorum.

Tepki Skoru
0
meraba bana da öğretmen değerlendirme formu lazım eğer bulabildiysen bana da gönderir misin şimdiden teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle