Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Stajerlik nasıl kalkar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben lisans mezunuyum özel bir anaokulunda işe başladım stajerliğim nasıl kalkar bilgi verirseniz çok sevinirm teşekkürler..

Tepki Skoru
0
meraba bulunduğunuz bölgenin milli eğitim müdürlüğüne gidip okulda çalıştığınıza dair evraklarla birlikte hazırllayıcı ve temel eğitim seminerlerine katılmanız gerekir.

Tepki Skoru
0
peki seminer sonunda sınava girmem gerekiyormu?cevap için çok teşekkürler

Tepki Skoru
0
evet sınava girmeniz gerekiyor.
okuluza müfettişler gelip sizi değerlendirir ama sizin bir nolu sicil amiriniz okul müdürüdür.

Tepki Skoru
0
benim bildiğim kadarıyla 2 tane sınava girmeniz gerekiyor ve çalıştığınız kurumda 1 yılı doldurmanız da gerekiyor

Tepki Skoru
0
temel eğitim, hazırlayıcı eğitim,uygulama eğitimi...ılk ıkısınde sınav var uygulamada dosya teslım edılıyor.en az bır seneyı doldurmak lazım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bununla ilgili biraz ayrıntıya girerer misiniz? Mesela kadrolu değilsek hangi kurumlarda stajyerlik kalkabiliyor? Devlet okullarında olabiliyor mu? Evrak işlerinde nelere dikkat etmeli? Sanırım özel okullarda kaldırılabiliyor. Tam günlük devlet ana okulları bu kapsama giriyor mu? Diyelimki özel bir okulda göreve başladık. Stajyerliğin kalkması için ne gibi şeyler yapılmalı?

Bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

Bir sorum daha var. Diyelimki özel bir kurumda stajyerliği kaldırdık. Kadrolu olduktan sonra tekrar stajyer olunuyor mu yani kadroyu aldıktan sonra tekrar bu kurslar alınıyor mu? Yoksa kadrolu olunca stajyerliğimiz kalkmış olarak mı başlıyoruz?

Tepki Skoru
0
arkdaşlar yok mu bu konuda bilgi sahibi olan?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar açık ögretim okurken stajerligi kaldırmak söz mümkün olabilir mi? eger ki böyle bişey mümkünse devlet okulunda usta ögreticilik yaparak stajerlik kalkarmı? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar açık ögretim okurken stajerligi kaldırmak söz mümkün olabilir mi? eger ki böyle bişey mümkünse devlet okulunda usta ögreticilik yaparak stajerlik kalkarmı? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler....
usta öğreticilik yaparak stajerlik kalkmaz.
atandıktan sonra birinci yılın sonunda stajerlik kalkar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle