aynen.... bende.... ilçemde ayagımın dibinde hatta kızımında gittigi okul dururken 2 saat süren hemde kışın hava şartlerininda olumsuz oldugu bir yola gitmek çok zor olucak ....
arkadaşım her ilin ilçelerindede staj yapma gibi bi durumumuz yok.yani sadece büyük illerde böyle imkan var.ist. izmir ankara gibi.bu yer değiştiren arkadaşlarda bu illerde hep dikkatini çekerim.diğer illerdeki arkadaşlar il merkezlerinde belirtilen anaokulunda staj yapabilirler.bende dahil.mesela bende kütahya merkezde stajımı yapacağım ama malesef bende senin gibi ilçedeyim.hemde 3 saatlik ile uzak bir ilçedeyim.sen hangi ildesin kaçıncı sınfsın?inşallah yardımcı olabilmişimdir.ben aradım kesinlikle degiştirme gibi bir olay yok dediler... ve bende birşey yapmadım bekliyordum ki buradan herkesin yerlerinin degiştigini okuyorum... ne olup bitiyor anlamadım...benimi kandırdı bunlar nedir???? ilçemde okul dururken iki saatlik ile gönderdiler ya...
bende arkadaşımda değişiklik için hiçbir müraacatta bulunmadık ama değişmiş. yinede sorun değil birbirine yakın anaokulları sadece aklım karıştısen dilekçe veya fax çekmedenmi bu oldu????? valla neler oluyor bende anlamadımki...
arkadaşım o zaman bi fikrim yok.hayret geçen sene staj yapıldıysa ilçede bu sene ne değiştiki.acaba kızının okulunda staj yapan kız meslek liseli kızlarmıydı yada bizim gibi açıköğretimde okuyanlar mı?bide sen onu araştır.eğer açıköğretimdekiler staj yaptıysa ilçede eskişehiri ara söyle.nedenini öğren.burcu arkadaşım belki haklısın ama daha önce bulundugum ilçenin anaokulunda(şuan kızım o okula gidiyor) staj yapan ve bu yılda ögretmen olarak orda bulunan kişiler var..kızımın müdürü beni uyardı gel burda yap dedi.... milli egitime sordugumuzdada aynısını söyledi.... ama üniversiteyi aradıgımda bunun mümkün olmadıgını degiştirme hakkımızın olmadıgını söylediler... şaştım kaldım şimdi.... ben kastamonudayım... ve 3.sınıfım....
çok sagol teşekür ederim rahatlattın benicanım senin bulunduğun ilçede anaokulu yok mu biliyorsun üniversite anaokullarına veriyor eğer anaokulu varsa üniversiteye dilekçe fakslıyacaksın staj yerin ile ikamet ettiğin yerin uzak olduğunu gidiş gelişlerde zorlanacağını yaz 3 gün içinde belli olur Allah yardımcımız olsun
üniversiteden herkese kağıt gelecek staj yerin surası diye ayrıyeten içinde bir kağıt olcak usta öğretici isen orayı işaretliceksin sonra zaten o kağıtta nereye gönderceğin, verceğin yazar yanlış hatırlamıyorsam aöf bürosuna verceksin
dilek ka, naptın merak ettim doğrusu staj yerin değiştimi.ilçede yapabilir mişsin?burcu arkadaşım belki haklısın ama daha önce bulundugum ilçenin anaokulunda(şuan kızım o okula gidiyor) staj yapan ve bu yılda ögretmen olarak orda bulunan kişiler var..kızımın müdürü beni uyardı gel burda yap dedi.... milli egitime sordugumuzdada aynısını söyledi.... ama üniversiteyi aradıgımda bunun mümkün olmadıgını degiştirme hakkımızın olmadıgını söylediler... şaştım kaldım şimdi.... ben kastamonudayım... ve 3.sınıfım....
evet gelicek.banada bugün geldi.staj yapıcağın okul, öğretmenin yazıyo.tabi ayrıca thu dersi içinde aynı tarz bilgiler var.ayrıca her iki stajında aynı gün içinde yapacağımız yazıyo.arkadaşlar 4.sınıf uygulaması içinde posta ile belge gelecek mi ya da geldi mi bilginiz var mı?