Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Staja başlama tarihleri ve yer degişikligi.....

Tepki Skoru
0
aynen.... bende.... ilçemde ayagımın dibinde hatta kızımında gittigi okul dururken 2 saat süren hemde kışın hava şartlerininda olumsuz oldugu bir yola gitmek çok zor olucak ....

Tepki Skoru
0
haksızlık bu.... neden degiştirme hakkımızın olmadıgını söylediler bana..çıldırcam ya... bunları düşünmekten aklıma birşey girmiyor ders çalışırken...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin...başarılar...yer değişikliği evet yapılıyor...ama şunu da unutmayın...her ilin billi okulları var staj için...üniversite hangi bağımsız anaokulları ile anlaşabildiyse o okullarda staj yaptırır...o yüzden ilinizdeki bağımsız anaokulu sayısı sınırlı iseilçedekii ile,ildekinide ilçelere gönderebilirler...mesela benim geçen sene staj yaptığım okulda bu sene staj yok...okul istememiş...ama hakkınızı arayın....yer değiştirmek için...ben mezunum ve yazılanları okurken hem üzülüyorum okul bitti diye,hem seviniyorum bidaha bu stresleri yaşamayacağım diye....

Tepki Skoru
0
staj okulunu aradım az önce... hiç bir bilgi vermiyorlar bana..işinizi üniversiteyle halledin dediler...kızımın okulunun müdürüyle ve ögretmeniyle konuştum onlarda keşke burda olsanız diyorlar... ve daha önce okullarında stajer olarak çalışan ve şimdide kadrolu ögretmen olan bir ögretmen arkadın oldugunu hatırlattılar bana..geçen yıl oda kastamonu behiye barut okuluna verilmiş fakat bu okul stajer fazlalıgına dikkat çekerek onu kızımın okuluna yani kendi ilçesine göndermişler...

Tepki Skoru
0
daha önce bu yapıldıysa yine yapılır diyorum ama... şaşırdım ne yapacagımı ya..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kayserideyim geçen baktığımda bi arkadaşımla ben aynı okula verilmişiz bugün baktığımda ise ikimizide başka bir anaokuluna verildiğini gördüm nasıl oldu bu iş şimdi hangisi doğru sizce

Tepki Skoru
0
sen dilekçe veya fax çekmedenmi bu oldu????? valla neler oluyor bende anlamadımki...

Tepki Skoru
0
aynen.... bende.... ilçemde ayagımın dibinde hatta kızımında gittigi okul dururken 2 saat süren hemde kışın hava şartlerininda olumsuz oldugu bir yola gitmek çok zor olucak ....
ben aradım kesinlikle degiştirme gibi bir olay yok dediler... ve bende birşey yapmadım bekliyordum ki buradan herkesin yerlerinin degiştigini okuyorum... ne olup bitiyor anlamadım...benimi kandırdı bunlar nedir???? ilçemde okul dururken iki saatlik ile gönderdiler ya...
arkadaşım her ilin ilçelerindede staj yapma gibi bi durumumuz yok.yani sadece büyük illerde böyle imkan var.ist. izmir ankara gibi.bu yer değiştiren arkadaşlarda bu illerde hep dikkatini çekerim.diğer illerdeki arkadaşlar il merkezlerinde belirtilen anaokulunda staj yapabilirler.bende dahil.mesela bende kütahya merkezde stajımı yapacağım ama malesef bende senin gibi ilçedeyim.hemde 3 saatlik ile uzak bir ilçedeyim.sen hangi ildesin kaçıncı sınfsın?inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Tepki Skoru
0
sen dilekçe veya fax çekmedenmi bu oldu????? valla neler oluyor bende anlamadımki...
bende arkadaşımda değişiklik için hiçbir müraacatta bulunmadık ama değişmiş. yinede sorun değil birbirine yakın anaokulları sadece aklım karıştı

Tepki Skoru
0
burcu arkadaşım belki haklısın ama daha önce bulundugum ilçenin anaokulunda(şuan kızım o okula gidiyor) staj yapan ve bu yılda ögretmen olarak orda bulunan kişiler var..kızımın müdürü beni uyardı gel burda yap dedi.... milli egitime sordugumuzdada aynısını söyledi.... ama üniversiteyi aradıgımda bunun mümkün olmadıgını degiştirme hakkımızın olmadıgını söylediler... şaştım kaldım şimdi.... ben kastamonudayım... ve 3.sınıfım....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar stajla iligili forum gelecek mi ayrıca biz pazartesi 9 şubatta okulla grüşüp staj günü üzü okulla mı halledeceğiz ?
s

Tepki Skoru
0
burcu arkadaşım belki haklısın ama daha önce bulundugum ilçenin anaokulunda(şuan kızım o okula gidiyor) staj yapan ve bu yılda ögretmen olarak orda bulunan kişiler var..kızımın müdürü beni uyardı gel burda yap dedi.... milli egitime sordugumuzdada aynısını söyledi.... ama üniversiteyi aradıgımda bunun mümkün olmadıgını degiştirme hakkımızın olmadıgını söylediler... şaştım kaldım şimdi.... ben kastamonudayım... ve 3.sınıfım....
arkadaşım o zaman bi fikrim yok.hayret geçen sene staj yapıldıysa ilçede bu sene ne değiştiki.acaba kızının okulunda staj yapan kız meslek liseli kızlarmıydı yada bizim gibi açıköğretimde okuyanlar mı?bide sen onu araştır.eğer açıköğretimdekiler staj yaptıysa ilçede eskişehiri ara söyle.nedenini öğren.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende ilçedeyim ve staj yerim ile verilmiş dilekçeye ne yazacagım nereye gönderecegiz birde ben bulundugum yerde usta ögreticilik yapıyorum bunu nasıl bildirecegim lütfen acil cevap yazarmısınız kafam karıştı iyice

Tepki Skoru
0
canım senin bulunduğun ilçede anaokulu yok mu biliyorsun üniversite anaokullarına veriyor eğer anaokulu varsa üniversiteye dilekçe fakslıyacaksın staj yerin ile ikamet ettiğin yerin uzak olduğunu gidiş gelişlerde zorlanacağını yaz 3 gün içinde belli olur Allah yardımcımız olsun
üniversiteden herkese kağıt gelecek staj yerin surası diye ayrıyeten içinde bir kağıt olcak usta öğretici isen orayı işaretliceksin sonra zaten o kağıtta nereye gönderceğin, verceğin yazar yanlış hatırlamıyorsam aöf bürosuna verceksin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne olacak ilçe de oturanların durumları.ben de ilçedeyim ve staj yerim ile verilmiş 1.5 - 2 saatlik yol.yolundan da geçtim ikizlerim var öğle paydosların da onları görürürm diyordum.3.sınf da ilçe de yaptım stajımı ama bu nasıl iş.nereye ne gibi başvuru da bulunucam şimdi.bir de kağıdım yeni geldi zamana bak ya.çok az zamanımız kaldı yarın il'e gidicem bakalım konuşmak için oradan ne söyleyecekler.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar ! ben 3.sınıf ögrencisiyim ve kadrosuz usta ögretici olarak calısıyorum.staj yapacagım okul postayla geldi bide kayıt var onu calıstıgım okula imzalatmam gerekiomus ve sonra büroya vercekmişim.peki sonra nolcak calıstıgım için staj görmüycem ama dosya hazırlıycam ama nasıl yapıcam onu okula mı gidicem tekrar bilgilendirirseniz sewiniirm arkadslar...tesekkürler

Tepki Skoru
0
canım senin bulunduğun ilçede anaokulu yok mu biliyorsun üniversite anaokullarına veriyor eğer anaokulu varsa üniversiteye dilekçe fakslıyacaksın staj yerin ile ikamet ettiğin yerin uzak olduğunu gidiş gelişlerde zorlanacağını yaz 3 gün içinde belli olur Allah yardımcımız olsun
üniversiteden herkese kağıt gelecek staj yerin surası diye ayrıyeten içinde bir kağıt olcak usta öğretici isen orayı işaretliceksin sonra zaten o kağıtta nereye gönderceğin, verceğin yazar yanlış hatırlamıyorsam aöf bürosuna verceksin
çok sagol teşekür ederim rahatlattın beni

Tepki Skoru
0
dilek ka, naptın merak ettim doğrusu staj yerin değiştimi.ilçede yapabilir mişsin?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4.sınıf uygulaması içinde posta ile belge gelecek mi ya da geldi mi bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4.sınıf uygulaması içinde posta ile belge gelecek mi ya da geldi mi bilginiz var mı?
evet gelicek.banada bugün geldi.staj yapıcağın okul, öğretmenin yazıyo.tabi ayrıca thu dersi içinde aynı tarz bilgiler var.ayrıca her iki stajında aynı gün içinde yapacağımız yazıyo.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle