Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SOZLESMELI KADRO DURUMU

dsk

Tepki Skoru
0
sozlesmeliler kadroya gecirilecek mi arkadaslar bilgisi olan var mi yada ne zaman bilen var mi

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
dsk zaten şu an ki hazırdaki sözleşmeli öğretmenlerin en az %70 i (şubat atamasında puan düşeceği için)otomatikmen zaten kadroya hak edecekler.

Tepki Skoru
0
İnşallah dediğiniz gibi atama olur ve kadroya geçeriz Selçuk Bey...Puanlar çok düşeceği için düşük puan alanların da umudu var..Umarım herkes için hayırlısı olur..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Birde arkadaşlar puanı yüksek olupta iyi yer gelsin diye şubati bekleyenlerde var.O yüzden ben şu an ki sözleşmelilerin %70 i kadroya hak kazanır dedim.Malesef bazı sözleşmeliler ise hala sözleşmeli yapmaya devam edecekler.Durum onu gösteriyor.

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
Birde arkadaşlar puanı yüksek olupta iyi yer gelsin diye şubati bekleyenlerde var.O yüzden ben şu an ki sözleşmelilerin %70 i kadroya hak kazanır dedim.Malesef bazı sözleşmeliler ise hala sözleşmeli yapmaya devam edecekler.Durum onu gösteriyor.
Haklısınız Selçuk Bey..benim puanım 78,310du mesela ve benden biraz daha yüksek alan bir arkadaşım tercih yapmadı..Ama ben 78 ve üzeri alıp da tercih yapmayanların çok fazla olduğunu düşünmüyorum..

Tepki Skoru
0
Benim selçuk mezunu atanmayan 2 arkadaşım var.Biri 91 diğeri 78 aldı.Bunun gibi kişilerde var.Bu arada Şubatta kesin atama var mı?
Saygılarımla

Tepki Skoru
0
kursuncu42' Alıntı:
Benim selçuk mezunu atanmayan 2 arkadaşım var.Biri 91 diğeri 78 aldı.Bunun gibi kişilerde var.Bu arada Şubatta kesin atama var mı?
Saygılarımla
Nasıl yanii??? 91 le neden atanmadı??78lerde alıp atanmayan çok olabilir de 91 alıp atanmamak garip:36_11_13:

Tepki Skoru
0
Bu arada şubatta kesin atama var diyemeyiz ama büyük ihtimal var canım...ocak başında kesinleşir.

dsk

Tepki Skoru
0
ben dinlemedim ama başbakanımız tv de demiş bana söylediler. inşallah bakalım. öğrencilik bittikten sonra kpss çalışmakta insana zor geliyor :)

Tepki Skoru
0
evet tekrar testler zor gelio
bende 78 kusur aldım ve sözleşmeliyim tekrar deneyeceğim
inş. olur kadrolu
herkese hayırlı olsun bu arada

Tepki Skoru
0
bu kpss ye girmeden kadroya geçme şansı sadece sözleşmeli öğretmenler için mi acaba bilen varmı?yani usta öğreticileride kapsıyormu acaba.banada bir arkadaşım söyledi bu yıl kpss ye giricek,mezun olmuş ve usta öğretici olarak çalışanlarla ilgili bir çalışma varmış galiba kadro ile ilgili.çalıştıkları kurum adları belirleniyormuş.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
kardeşim 78 puan almışsın daha ne istiyosun şubatta kesin atanırsın benim anlamadığım neden kadrolu tercihi yapmadın zaten atanırdın

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar inşallah hakkımızdan hayırlısı olur ve atanırız

Tepki Skoru
0
inşallah iyi yerlere atama yapılır ben bunu diliyorum bir hevesle atanıpta kimse üzülmesin herkese bol şans...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizden yardım istiyorum lütfen cevap yazın . 51 ile sözleşmeliye girebilirmiyim.cevaplarıızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli görev yapan öğretmen hizmet yerine göre 3 yıl sonra kpss ye girmeden kadroya geçebiliyor mu ? teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle