Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Soruşturmaya konu olmasından çekiniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
zehra sevinç' Alıntı:
[align=center][align=right][align=justify] Ankara'da MEB.'na bağlı bir anaokulunda kadrolu öğretmenim. Anaokulunda benden başka vekil müdürümüz ve 4 usta öğretici çalışıyor . Müdürümüz beni mutemet olarak görevlendirdi.Maaşım, ücretim ve usta öğreticilerin sigorta belgeleri ve ek ders ücretleri para karşılığı dışardan birine yaptırılmakta fakat mutemet kısmını bana imzalattırılmaktadır. İmzaladığım tahakkuk belgelerinin doğru olup olmadığını bilmiyorum.Çünkü mutemet işlemlerini bilmiyorum.Şubat 2007 ayında çıkan bir yazıya istinaden müdür yardımcısı yoksa okulda kadrolu öğretmenin mutemetlik görevini yapmak zorunda olduğu müdürüm tarafından söyleniyor. Öğretmen mutemet olarak görevlendirilebilir mi, başka illerde milli eğitim müdürlüklerindeki mutemetlerce maaş ve diğer özlük işlemlerinin yapıldığı söyleniyor, içeriğini bilmediğim anlamadığım bu belgeleri mutemet unvanıyla imzalamam mümkün mü, ileride soruşturmaya konu olmasından çekiniyorum, acil bilgi verebilirseniz sevinirim ne yapmalıyım?[/align][/align][/align]

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Çok tehlikeli şeylerden söz ediyorsunuz, içeriğini bilmediğiniz, emin
olmadığınız, kendiniz yapmadığınız belgeleri imzalamayın, baskı yapılırsa
kabul etmeyin, imzaladıktan sonra sorumluluktan kurtulamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle