Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Soru-cevap yöntemi

Tepki Skoru
0
etkinlik isteği konusunu yanlış yere açtım haliyle cvp gelmedi tecrübesizlik :) arkadaşlar Soru-Cevap yöntemini kullanıp bi etkinlik yapmam gerekiyor. bu etkinliği de günlük plana koyup bi plan oluşturucam..

lütfeeen yardımlarınızı esirgemeyin.. :36_3_12:

Tepki Skoru
0
kimseden bi fikir yokmu??:( nasıl bi konu seçip materyal hazırlayabilirim soru cevap için ??

Tepki Skoru
0
merwecim kawram haritası oluşturabilirsin çocuklarla.
soru sorarsın onlar cewaplarlar sonra cewaplar bir yere yazılır. sonra da gruplara ayrılır. beraber cewaplarını resimleyip kawram haritası oluşturabilirsiniz.

mesela atıorum konu deniz olabilir. "denizde neler yaşar?", hangi canlıdır? hangileri cansızdır?... gibi sorularla cewaplar alınır.

ya da besinler olabilir. "en çok hangi besinleri sewiorsunuz?", "bu besinler nelerden elde ediliri?", hangileri haywansaldır, hangileri bitkiseldir ?.... gibi sorularla besinler başlığı altında kawram haritası oluşturulabilir. sonra resimleyebilirler.

tabi genişletilebilir bu

Tepki Skoru
0
pnrrr cım çok teşekkür ederim sağol oldukça işime yarıycak fikrin :) :)

Tepki Skoru
0
rica ederim merwecim ne demek. umarım işine yarar

Tepki Skoru
0
soru cevap yontemı ılee sanat etkınlıgı hazırlamam gerekıyor acaba bana yardımcı olurmusunuz?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle