Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SON DAKİKA!...MEB'den KHK kapsamında kadro başvurusu yapan ve yapmayan öğretmenler iç

Tepki Skoru
0
06.05.2010 da ne tarİhİ kadroma sevİnemeyecekmİyİm?lÜtfen bİrİ cevap yazsin...ne kadar burda kalicam...stajerlİĞİm Özel okulda kalkti benİm..aralik ayini mi bekleyeceĞİm....
özel okulda çalştığınız yıllar devlette çalıştığınıza ekleniyorsa olur..durumunuzu tam olarak yazarsanız konuyu araştırabilirim..yarın milli eğitimde olcam çünkü

Tepki Skoru
0
özel okulda çalştığınız yıllar devlette çalıştığınıza ekleniyorsa olur..durumunuzu tam olarak yazarsanız konuyu araştırabilirim..yarın milli eğitimde olcam çünkü

tabİ tabİİ hemen yazayim 5yil Özel okulda ÇaliŞtim orada stajerlİĞİm kalkti..hazİran ek atamasinda tayİnİm Çikti. 3 eylÜl 2010 da gÖreve baŞladim..buaradakİ temel eĞİtİm,hazirlayici eĞİtİmden muaf sayildim..gİtmedİm kurslara..hİzmet puanim 59 suan. Ama Önemlİ olan devlette 1yilimi tamamlamaksa tamamlamadim henÜz....6mayistan Önce ne demek gerÇekten algilayamiyorum..eŞ durumuna bu
halde baŞvurabİlİyormuyum? Bana cevabi hayir gİbİ gelİyor....ama ne demek İstemİŞ..?anlayamiyorumda...

Tepki Skoru
0
6 mayıs 2010 da tüm öğretmenlerin zorunlu hizmeti kaldırıldı..6 mayıs bundan ibaret.. 6mayıstan önce atanan herkesin de zorunlu hizmeti kalkmış oldu hocam..sizde eğer hizmet birleştirmesi yapılmışsa ki yapılmış gibi görünüyor sizin de zorunlu hizmetiniz yok..direk asil kadrolu öğretmensiniz..ve il dışı eş durumu ve il içi atamalara başvuru yapabilirssniz..şimdi benim araştıracağım kısım..sizin özelde çalıştığınız devlet hizzmeti olarak sayılır mı sayılmaz mı..yarın gidince özlükten sorarım..ama tatmin olmanız için sizin de ilçe mem e gitmeniz çok iyi olur..

Tepki Skoru
0
30 eylül 2009 da izmirde sözleşmeli olarak göreve başladım 1 haziran ataması ile 2 yıldır ayrı olduğum eşimin yanına istanbula atandım buna bağlı olarak okulumda kalmak istemedim ben şimdi puanımla atandığım için mi cezalandırılıyorum.

Tepki Skoru
0
hocam üzülmeyin kendi okulunuzda kalsaydınız keşke..ağustosta eş durumu tayini isterdiniz.

Tepki Skoru
0
Her Şeyde vardir bİr hayir...ÜzÜlmenİn anlamida yok..Özel okulda ÇaliŞilan yillar sayilmaz bence...kalicam 1 yil daha doĞuda...hayaller yikildi...nasİp...

Tepki Skoru
0
benim eşim doktora öğrencisi yani eş durumu isteyemiyordum.:ggggdw:

Tepki Skoru
0
ii de analamadığım bu ülkede bazı dönemlerde mutlaka bazı konular affa uğruyor.bu sene de 632 lilere vurdu piyango . şimdiye kadar hiç bir şey sorun değildi de şimdi mi oluyor. çevremde duyduklarım ve bu sitede duyduklarım beni kıskanmayalım lütfen dedirtiyor.yeter benim suçum neydi diye hayıflananlar tebrik etsin. şu bi gerçek bu yıl olması gereken bi güzellik yapıldı.o da bizlere vurdu hayırlı olsun.
Meryem Hanım sinirlerim bu kadar gerginken lütfen hadsiz konuşmalar yapmayın.Ne demek kıskanmak ?? Ben o KPSS denilen sınava çalıştım, puanımı da paşalar gibi aldım ve bileğimin gücüyle atandım.Tabiki bu büyük haksızlık zoruma gider.Doğu görevi affını asla ve katiyetle desteklemiyorum ne bana ne başkasına.Ki burda affa uğrayan insanlarada asla sözüm yok.Bir hak verilmişse neden almayasınız.Ama yaşasın hadi siz merkezlere koşun bizde buralarda sürünelim dememi beklemiyorsunuz heralde terbiyesizliğin ve hadsizliğin lüzumu yok.

Tepki Skoru
0
yaa canım bunun muhatabı ben değilim ki!..dava açın sendikalarla görüşün..tabiki sizin de olması en doğal hakkınız ne denir ki.
Tatlım cevabı bana yazdın sandım üstteki arkadaşa yazmışsın sanırım.Sana ne sözüm olabilirki ama bu devlete zerre hakkım geçiyorsa haram ediyorum.Tek suçumuz hakkımızla atanmaktı sanırım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 30 eylül 2009 da sözleşmeli atandım ve suan ücretsiz doğum iznindeyim eylül ayında ücretli izin kasımda ise ücretsiz izine ayrıldım şimdi benim ücretli izinde olduğum günler sayılıyormu yani ağustosta eş durumu tayin isteyebiliriyim

Tepki Skoru
0
Arkadaşar Kadroya geçenler kadrolu öğretmenlerin bütün haklarından yararlanacaktır deniliyor amma zorunlu hizmetten muaftır gibi birşeyi göremedim. İnşallah herkes için muafiyet olur amma en son ki genelgeyi incelerseniz böyle bir açıklama olmadığını görüğrsünüz... Amacım sizin hevesini kırmak değil sadece gördüğümü ve incedeliğimi söylüyorum.

Tepki Skoru
0
''Sözleşmeli öğretmenlik görevine 06/05/2010 tarihinden önce başlamış olanlar hakkında yürürlükteki Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri uygulanacaktır.''
BUNUN ANLAMI NE HOCAM ?

Tepki Skoru
0
''Sözleşmeli öğretmenlik görevine 06/05/2010 tarihinden önce başlamış olanlar hakkında yürürlükteki Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri uygulanacaktır.''
BUNUN ANLAMI NE HOCAM ?
Hocam Onun Anlamı: bu tarihten önce sözleşmeli öğetmenlik yapıp şimdi kadroya geçenler, O tarihli yönetmeliğe göre 2. ve 3. bölgelerde bulunanalar,Bulundukları yerde en az 3 yıllık süreyi tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmasısızın İllerarasında tayin isteyebileceklerdir...

Tepki Skoru
0
Bu tarİhte muafİyetlİk geldİĞİ İÇİn ben doĞu gÖrevİ muafİyetlİĞİ dİye yorumlamiŞtim bunu. Çok teŞekkÜrler ..

Tepki Skoru
0
peki hocam aday öğretmenlik kalkması içindemi bu şart aranıyr? ben 09.07.2010 atanıp 01.09.2010 iş başı yaptırıldık. bizim aday öğretmenligimz kalakackmı ypksa bizde muafmıyız?

Tepki Skoru
0
peki hocam aday öğretmenlik kalkması içindemi bu şart aranıyr? ben 09.07.2010 atanıp 01.09.2010 iş başı yaptırıldık. bizim aday öğretmenligimz kalakackmı ypksa bizde muafmıyız?
Hocam mevcut durumda sizin tam olarak bir yılınız dolmuyor ve orada yazan tarhiten sonra göreve başladığınız için bu mümkün değil şimdilik...

Tepki Skoru
1
selvi hocam zorunlu hizmetten muhafız diyince bayağı sevinmiştim hocam:))Sağlık olsun napalım öyle ya da böyle olan oldu

Tepki Skoru
0
Tatlım cevabı bana yazdın sandım üstteki arkadaşa yazmışsın sanırım.Sana ne sözüm olabilirki ama bu devlete zerre hakkım geçiyorsa haram ediyorum.Tek suçumuz hakkımızla atanmaktı sanırım.
canımcım o kadar haksızlık var ki..benim okulumdada bu anlamda mağdur arkadaşım var..bir iş yaparlar o da yarım yamalak işte.

Tepki Skoru
0
selvi hocam zorunlu hizmetten muhafız diyince bayağı sevinmiştim hocam:))Sağlık olsun napalım öyle ya da böyle olan oldu
Pınar Hocam keşke sizde muaf olsanız zorunlu hizmetten ama büyük bir boşluk söz konusuvar burda. geçen yıl Haziranda Kadroya geçenler bile Zorunlu hizmetten Muaf Olamadılar. Bi şans geldi geçti. Benim gibi olanlar sevinirken diğerleri mağdur oldu... Keşke bana gelen bu şans herkese gelmiş olsaydı amma yönetmelik yürürlüğüne girdi bi kaç ay sonra o yönetmelik yürürlükten kalktı... BArtık Niçin Yapıldıysa!!!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle