Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şok Olmuştum

Tepki Skoru
0
BİR GÜN YEMEK SAATİNİN SONUNDA TÜM ÇOCUKLAR SOFRADAN KALKIP ELLERİNİ YIKAMAYA GİTMİŞTİ ANACAK BİR TANESİ (BERKE)YEMEĞİNİ AGIR YEDİĞİ İÇİN ONU BEKLİYORDUM.YANINA OTURDUM VE YEMEK YEMESİNE YARDIM EDİYORDUM.O DA BU ARADA BANA BAZI SORULAR SORUYOR BENDE CEVAPLIYORDUM.DERKEN BERKE ŞÖYLE BİR DURDU VE BİLMİŞ BİLMİŞ DEDİKİİ
-ÖĞRETMENİM SEN HERŞEYİ BİLİYOSUN BENCE SEN ARTIK KENDİNE Bİ KOCA BUL
NE DİYECEĞİMİ ŞASIRMIŞTIM TABİİ OSIRADA OKUKUN AŞÇI TEYZESİ GÜLMEYE BAŞLAYINCA BENDE KAHKAYA PATLATTIM.BEKAR BİÖĞRETMEN OLARAK BERKE HAKLIYDI SANIRIMM:):):36_11_6:

Tepki Skoru
0
nedense bu tip lafları genelde erkek öğrenciler söylüyor bende iki yıl bekar olarak çalıştım.sen niye evlenmiyosun nıye kendine koca bulmuyosun evde mı kaldın yoksa gibi soru yağmuruna tutulduğum çok oldu aklıma geldikçe hala gülüyorum.teşekkürler paylaşımın için

Tepki Skoru
0
şimdiki çocukların herşeyden haberi var ve çok hazır cevaplar.

Tepki Skoru
0
:11::11:ee tabi akıl yaşta değil başta haklılar tabi afacanlar

Tepki Skoru
0
eh artık sende öğrencinin tavsiyesine uyarsın artık.:36_11_6::36_11_6:

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar siz sadece çocukların bekarlara mı kafayı taktığını düşünüyorsunuz. staj okulumda bir minik önce bize taktı kafayı başladı dayısını anlatmaya. yakışıklı, uzun boylu, hem de üniversitede okuyo, ilaç satanlar var ya işte ondan olacak, boylu poslu böyle kısmet kaçmaz... daha neler neler tabi biz etik olarak yok dedik. hani çocuk eczacı olacakmış fena kısmet değil:36_1_19: ama yok olmaz dedik sonuçta sonra bu staj hocamıza gitti yine dayısı ile ilgili aynı cümleler... eh hocamız evliyim dedi ki öyle. ama bizim yaramaz durur mu bu defa boşanın dayımla evlenin muhabbetleri açtı. gülmekten kırıldık o gün.. yani bu çocuklar evli-bekar dinlemiyor:36_11_6:

Tepki Skoru
0
evet çok komik yaaa :36_11_6::36_11_6::36_

Tepki Skoru
0
çocuklarrr bunu nerde duyuyor dersiniz....EVDEEE ....ev ortamında kadınlar arasında bekar falan diye muhabbetler dolaşıyordur.....bizde de öylee okula gelen (bayan ögrtmenler için) velilerin haddi hesabı yok...
görücüye çıkıyorlar hatta...utanmayıp bize soruyorlarr veliler :):)

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR YAŞ BÜYÜDÜKÇE EVLENENLERİN SAYISI AZALIYOR YA BU VELETLER
ORTALIGI BOŞ BULDULAR.HATTA ARKADAŞIMIN YEGENİ DAYI ARTIK EVLEN YOKSA BENİM BAŞIMA KALACAKSINIZA KADAR GÖTÜRMÜŞ İŞİ

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle