evet deryacım sizlerin katkısıyla okul öncesi ailemizlederia83' Alıntı:aa benim etkinliklerime benzeyenler de var ne mutlu bize..Böyle bi site yok bence..paylaşmak budur...harikasınııız:thumbsup:
çook mutlu oldum yaa..teşekkür ederiim...
teşekkür ederimrabiye' Alıntı:Senin ve çocuklarının ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar.Emeğine sağlık...
sağol arkadaşımYELLOW' Alıntı:Arkadaşım hepsi biribirinden güzel olmuş.Hepinizin çok emeği var çocukların ve sen harikasın söyleyecek söz yok uygulmaların çok güzel görünüyor.Ellerinize ve emeğinize sağlık....
sağol seldacım:36_1_21:hussel' Alıntı:çok güzel oluş arkadaşım emeğinize sağlık
teşekkürler denizcimdenisse' Alıntı:Çok güzeller ÖzgehancımHepinizin ellerine sağlık
![]()
sağol gönülgönül' Alıntı:çok güzel oluş arkadaşım
çocuklarımın ellerine sağlıkbig_BLUE' Alıntı:Ellerine sağlık arkadaşım..çok hoş görünüolar..![]()
katılıyorum sana arkadaşım...tüm okul öncesi ailemiz iyi ki varsınızltfyhld' Alıntı:çok güzel olmuşlar ellerinize ve emeğinize sağlık.benim faaliyetlerime benzeyenlerdende var galiba
sitemizin bir eşi daha yok sitemiz çooooook güzel yaaa.mesela bende bu hafta asli_engin isimli üyemizin elektrik süpürgesi faaliyetini grup etkinliği olarak yaptıracağım.paylaşmak çok güzel.paylaşımın verdiği mutluluğu bu sitede öğrendim ben .ve şimdi çok mutluyum))
ewo' Alıntı:hepside çok güzellllllllll.........
teşekkür ederim ewo:36_1_21:
:36_11_12:
asıl ben teşekkür ederim arkadaşımumidekes' Alıntı:Arkadaşım kendi etkinliklerimi görünce nasıl mutlu oldumTeşekkürler
![]()
teşekkür ederim canımlarem_61' Alıntı:ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuş...
HAKLISINIZ PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL.BENDE O ETKİNLİKLERİN BAZILARINI YAPTRIRDIM.(bu sitede görmüştüm)SİTE GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİZİM İÇİN.