Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce 65- 68 puanı olanların atanma şansı var mı? Nereleri yazmayı düşünüyorsunuz

Tepki Skoru
0
Son atamalarda puanlar taban puanın 4-5 puan fazlası olmuştu. Şimdide en fazla 65 te kalabilir ama puanı 60 ve 65 arası olanlarında tercih yapmasında fayda var. Allah herkezin gönlüne göre versin, emekler boşa gitmesin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar branş sıralamasına baktığımızda puanlar 65.50 de kalcak gibi görünüyor ama tercih yerleri bunu değiştirebilir yanııyormuyum?

Tepki Skoru
0
Branş sıralamalarına fazla güvenmeyin derim. Kpss 2009 puanını kullanacak olan aday sayısı yaklaşık 2000 civarınd. ve yayınlanan sıralamalarda 2009 yılında sınava giren adayların puanları yok. Kadrolu barajının 67 nin altına düşmeyeceğine hala inanıyorum... Şansımız açık olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar branş sıralamasına baktığımızda puanlar 65.50 de kalcak gibi görünüyor ama tercih yerleri bunu değiştirebilir yanııyormuyum?
sana kesinlikle katılıyrm tercih ettiğin yere göre değişir

arkadaşlar elinz de fırsat varken kocaeli dilovası ilçesindeki okulları yazın derm bu ilçeyi sanayi bölgesi die kimse terch etmiyr bn anlamıyrm kadrolu olma fırsatını nasl tepiyorlar... baraj olarak 60 puan konulmuş bu puann üzerinde kim varsa terch etsin derim dilovasını... hem batıda bir yer hem doğu görevi yerine geçiyr

Tepki Skoru
0
puanım 67 ve aksaray yazmayı düşünüyorum
en azından merkezlerde taban kaçta kalır acaba çok merak ediyorum:(

Tepki Skoru
0
benim puanımda 66.115 hatay ve çevresini yazdım ve 26 yı işaretledim gelme olasılığı nedir sizce?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanım 75 ordu ve samsun ilçelerini istiyorum sizce gelme ihtimali nedir?

Tepki Skoru
0
puanı düşüktür ama 26 yı işaretlemiştir.bence atanabilir çunku çoğu kişi 26 yı işaretlemedı ve sözleşmeyi beklıyor.bence bu kadrolu atama kaçmaz ve bidahada bu kadar inmez.seneye sınav sıstemı değişcekmış ayrıca alan bilgiside sorulacakmış :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle