Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Siz isteyin biz röportaj yapalım

Tepki Skoru
0
BENİMLE DE YAPABİLİRSİNİZ :))
hepimizin okul öncesi eğitim konusunda çok güzel bilgileri vardır eminim yani kiminle de yapılırsa fena olmaz diyorum...
tabiii merakla da bekliyorum

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
KESİNLİKLE [size=medium]YELLOW(FATOŞ)[/size] İLE RÖPORTAJ YAPILMALI... BİZE DOĞU'NUN ZORLUKLARINDAN BAHSETMESİ AYRICA SON DERECE DONANIMLI MESLEK BİLGİSİ AÇISINDAN HEPİMİZE YARARLI OLACAĞI KANISINDAYIM...

SEVGİLER
bencede çok hoş olur yellow'la yapmak...

Tepki Skoru
0
tubacım seni gerçekten tebrik ediyorum.pek çok yaşıtın bu konulardan bihaber yaşarken senin bu kadar duyarlı olman gerçekten hoş.anladığım kadarıyla röportajlar hala gerçekleşememiş.umarım yakında bu bölümde pek çok röportaj okumak üzere bizi bekler.teşekkürler

Tepki Skoru
1
okul öncesi genel müdürü Remzi İnanlı ile yapılmalı. Ankara'da bu işi yapabilecek birileri var mı acaba
aslında haklısınız o kadar çok sorunumuz var ki remzi inanlı forumu ziyaret edip öğretmen sorunları ve genel sorunlarımızı okusa bile yeter bizim için..
belki sesimizi duyarlar...

Tepki Skoru
0
Prof. Dr. Gelengül HAKTANIR ankara üniversitesinde kendisi... doğuda birçok eğitim semineri düzenleyip bu alanda çoğu işi başarmış bir hocamız... kendisiyle eğitim seminerinde tanıştık... oldukça iyi bir röportaj yapılabilir kendisiyle...

Prof. Dr. Haluk Yavuzer İstanbul Üniversitesi, Hasan Âli Yücel Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi...
imkan olursa kesinlikle yapılsın derim...

sitede meltem hocam musa hocam ve gamze hocam olsun...:))

çok mu oldum arkadaşlar...:)

Tepki Skoru
0
pardon yha selçuk hocayla röportaj yapılmış görmedim.....ve ayrıca musa hocayla yapıldımı yapılmadıysa onunlada yapımasını istiyorum.........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle