Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Siz isteyin biz röportaj yapalım

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
merhaba arkadaşlar forumda bu bölüm biraz zayıf kalmış sanırım bu bölümü hareketlendirmek gerekli bence .öncelikle röportajlarımıza bence forumdan başlayalım derim. eğer forumda röportaj yapılmasını istediğiniz birileri varsa bu raya belirtin.ilerleyen zamanda okuloncesinin önemli isimleriyle de röportaj yapabiliriz. en kısa sürede sizlerden fikirler bekliyorum. ee okullar aşıldı artık çalışma zamanı:thumbsup:

Tepki Skoru
0
kESİNLİKLE İLK RÖPORTAJ SARP BENGÜYLE YAPILMALI

Tepki Skoru
0
bencede ilk röpörtaj selçuk bey ile yapılmalı...okul öncesi ve OKPA ile ilgili olabilir.

Tepki Skoru
0
katılıyorum bu konuya ilki selçuk beyle yapılsın daha sonra ben iaturgut nickli öğretmenimizlede yapılmasını öneriyorum:)

Tepki Skoru
0
evet bencede selçuk beyle yapılamalı

Tepki Skoru
0
bencede önce selçuk beyle yapılsın sonra da gökbenle yapılsın

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
BENCEDE İLK RÖPORTAJ SİTEMİZİN KURUCUSU OLAN SELÇUK İLE YAPILMALI. EN KISA SÜREDE BNU YAPALIM. RÖPORTAJA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİM MSN ADRESİMİ EKLESİNLER admin_okuloncesi@hotmail.com EN KISA SÜREDE YAPALIM RÖPORTAJI . YALNIZ RÖPRTAJA KATILACAK ARKADAŞLAR ÖNCEDEN SORULARINI HAZIRLARSA DAHA KEYİFLİ OLUR RÖPORTAJ ANINDA İNSANIN AKLINA SORU GELMİYOR. şimdiden hepinize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kişi ismi veriliyor ama röportaj yapılmıyor birileri röportaj işini üstlensin eğer kimse yapmayacaksa ben gücüm yettiğince yapabilirim teşekkür ederim iyi çalışmalar :)

Tepki Skoru
0
merhaba , bende ilk röpartajın SELÇUK Bey'le yapılmasını istiyorum.Tabi o da bizi kırmazsa...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
EE ARKADALAR SELÇUKLA RÖPORTAJ YAPTIK SIRADA SİZCE KİM OLSUN MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

Tepki Skoru
0
sırada bende adminler var:) çaşitli üniversitelerden hocalarla yapılabilir belki...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
EE BAŞKA FİKİRLER YOKMU BEKLİYORUZ SONRA YÖNETİCİLER ÇALIŞMIYOR DEMEYİN :)

Tepki Skoru
0
adminlerle yapılması güzel fikir her yönetici farklı bir hayat yansıtıyor ve ortak bir amaç için buradayız hepimiz

Tepki Skoru
0
Selçuk beyle en baştan düşünülüp yapılmamışmı ki zateeennn..:)

Tepki Skoru
0
ilkay yaa bizim ana bilim dalı başkanı Necla hocayla ve Fatma hocayla röportaj yapalım ikimiz okul açılınca.. iyi insanlar,onların da röportajı kabul edeceklerine eminim :D:D uyar mı sana da:D:D:thumbsup:

Tepki Skoru
0
oo nazmi hoca dedin mi benim için akan sular durur ilkay:D:D
kendisi çok sever beni de,bana takılmadan edemez:D:D,hem ne zamandır göremedim nazmi hocayı,halini hatrını da sorarız gitmişken:D:Dtamam bu 3 kişiyle röportajımızı yapalım o zaman:D:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle