Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sitemize en çok hangi ilden giren oluyor?

Tepki Skoru
0
ben diyarbakırdan giriyorum.ilk 10a girememiz beni hiç şaşırtmadı takdir edersinizki ilk 10a giren illerden her 100 evden 90ında b.sayar varken bu illerde her 100 evden sadece 10 tanesinde var..............

Tepki Skoru
0
denizliden katılımın fazla olacağını düşünmüştüm.İlk on
a bile girememişiz

Tepki Skoru
0
ya ben bilecikliyim burdan çok giren var diye bilyodum nerdesiniz yaaaa arkadaşlar sesimi bi duyun.

Tepki Skoru
0
bursalı arkadaşlar nerdesiniz.. :( bu durum beni üzdü...azimle elimden geldiği kadar bu siteye bağımlı yapıcam.ben öyle oldum..bu siteyi çok seviyorum...emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler..ALLAH razı olsun.

Tepki Skoru
0
wayyyyyyyy gözlerine inanamıyorum.ilk kez TOKAT sıralamaya girdi.bi qurbanmı kessek napsakki:) meryemmm sizi göremedim yaw gözlüğümümü taksamki:))))))))
valla hocam galiba sanırsam heralde bu tokatı siz aldınız listeye hiç umudum yoktu tokattan ama listeyi görünce şok oldum. heralde teknoloji özürlü falan ........etkili oldunuz anlaşılan:):):)

Tepki Skoru
0
Haksizlik Ama MuŞ'ta Ne Kadar Anasinifi ÖĞretmenİ Varkİ 1. Olalim Yoksa Hepİmİz Bu Sİteyİ Kullaniyoruz

Tepki Skoru
0
yozgattan da birtek ben varım heralde birtane yozgatlıya rastlamadım nerdesiniz

Tepki Skoru
0
ÇORUMLULAR nerelerdesiniz ya listede bile yokuz sizleri bekliyorum

Tepki Skoru
0
wayyyyyyyy gözlerine inanamıyorum.ilk kez TOKAT sıralamaya girdi.bi qurbanmı kessek napsakki:) meryemmm sizi göremedim yaw gözlüğümümü taksamki:))))))))

canım bencede bişeyler yapalım:):)kurban murban ne olursa:):)...oleyy ya sonunda listenin sonlarındanda olsak girmişiz..işallah zamanla yükselicezz:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle