Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sistematik gözlem form anektot kayıt formu ve oyn gözlm formlarının doldurulmuş örnek

Tepki Skoru
0
son sınıfta canımıza okunurken bazen göremeyebiliyoruz öğretmenim....stajı 14 haftadan 24 haftaya çıkaran sorumlulular utansın...biz değil..

Tepki Skoru
0
bana çok acil sistematik gözlem formu lazım gönderebilirseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben oyun gözlem formu ve sistematikgözlem fomunu her çocuk için ayda 1 kez dolduruyorum.ancak farklı günlerde olmasına özen gösterin.mesela 1 günde 3 çocuk gözlemleyin.anekdot kaydı ise aslında her gün tutulmalı adı üstünde not.anekdot kaydından yola çıkarak oyun ve sistematik gözlem formu dodurulmalı.mantığı bu ancak bu kadar kalabalık sınıflarda ne kadar uygulanabiliyor tatışılır.form mu dolduracağız öğretmenlik mi yapacağız bilemiyorum..işimiz zor kolay gelsin....

Tepki Skoru
0
mbr arkadaşlar oyun gözlem formu anektod ve kısa not örnekleri doldurdasanız göndere blir misiniz şimdiden teşekkürler :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende imdat diyorum,oyun gözlem formu ilkdefa doldurcam.teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar oyun gözlem formu örneğine ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benmde çok ihtiyacım var.ilk defa doldurucam ve nasıl doldurulacağını hala anlamış değilim.dolduran arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yokmu elinizde hiç örnek lütfen yardım edin

Tepki Skoru
0
arkadaşım anektod kaydı benim bildiğim kadarıyla böyle değil..yani tüm etkinliklerde çocuğun ne yaptğını yazmıyorsunuz..stajarda yaptığımız kadarını söyliyim , eğer çocuk ilginç ya da farklı (mesela arkadaşının kalemini alma ve ardından ben almadım diye yalan söyleme gibi) bir davranış gösterdiyse sınıfta hemen onu not alıp objektif bir şekilde kayda geçiriyosun. daha sonra altına kendi yorumunu yazıyosun.

Tepki Skoru
0
bızden anektod ve oyun gozlem formunu her hafta bır tane ıstedıler yanı staja gıttıgımız her gun ıcın bı tane dolduracakmısız :S:S

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de yeniyim oyun gözlem formu örneği gönderirseniz çok memnun olurum.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben yazının üzerine tıkladığımda açılmıyor sayfa yenilenmiş gibi tekrar aynı sayfa açılıyor okudaki diğer anasınıfı ögretmeni arkadaşımda siteden herhangi birşey bakmak istediğinde tıklıyoruz üzerine ama açılmıyor.Acaba forum yöneticisi bana bu konuyla ilgili bilgi verebilirmi.?

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim. gerçekten çok işime yaradı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle