Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şişeler

Tepki Skoru
0
arkadaslar cam meyva suyu gazoz şişelerıyle ılgılı değişik falıyetlerınz varsa gonderırmısnz ben yaptım ama elımde şişeler var degerlendırmek istıyorum farklı fıkırle rvarmı

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben şişelere ipleri istedikleri renkleri kullanarak,istedikleri şekilde sarmalarına fırsat verdim. kafa kısmını ponpon yaptırdım.kollarını iplerden saç örgüsü örüp arkalardan öne doğru sallandırdım.fondan ayak kesip şişelerin altına yapıştırdılar.çok hoş bir etkinlik olmuştu.istersen dene.

Tepki Skoru
0
üzerlerini alçıla kaplayıp, şamdan yapabilirsin.

Tepki Skoru
0
bizde yarın çocuklarla şişelerin etrafını seramik hamuru ile kaplayıp üzerine fıstık kabukları boncuk pul deniz kabuğu...vs ile süsleyeceğiz.üzerini boyayıp vernikleyeceğiz..isterseniz deneyebilirsiniz:)

Tepki Skoru
0
şişelerı folyoyla kaplayarak vazo olabılır bak yada harıka bı fıkır bu balonu yarısından kesıyosun sonra balonu ıkıye katlayıp orasından burasından kesıyosun yanı fıle gıbı olucak balon en sonunda cam bardagın sısenın herhangı neyse artık altına tabanına gecırıypsun bardak suslemesı oluyo ama hos gorunuyo ıcınede cıcek kalem vb kolay gelsın

Tepki Skoru
0
çocuklardan fotoğraflarını iste.cam şişenin dışına fotoğrafın düzü şişenin içinden görünecek şekilde yapıştır.ve aynı şekilde şişenin diğer tarafına da (fotoğrafın bulunduğu yerin karşısı) bir kağıt yapıştır.bu kağıdı daha sonra çıkaracaksın.şişenin kalan yerlerine tutlal sür ve kum la kapla.kumdan başka elişi kağıdı,kumaş parçaları vs. olabilir.şimdi fotoğrafın karşısındaki kağıdı çıkar ve şişenin içini suyla doldur.fotoğrafa şişenin boş olan kısmından bakınca büyük görünecektir.çocuklar çok seviyorlar.umarım anlayabilirsin.biraz karışık yazmış olabilirim.sevgiyle kal.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle