Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfımızda sayılarrr ve evcilik köşesiiiiii

Tepki Skoru
0
herşey iyi güzelde benim bildiğim anasınıflarında köşeler ve sınıf süsleme resimleri çocukların boylarına göre yapıştırılır.ama bakıyorumda hepsi nerdeyse tavanda yapılmış.birde en güzeli çocuklarla beraber yapılanlar değilmi....yani örnek vermek gerekirse sayı köşesinin tavanda ne anlamı var...çocuk nerden farkedecek anlamadım...hayır eğer bi anlamı varsa paylaşın bizde bilelim..

Tepki Skoru
0
güneşi ve bulutları çok beğendim elinize sağlık teşekürler

Tepki Skoru
0
herşey iyi güzelde benim bildiğim anasınıflarında köşeler ve sınıf süsleme resimleri çocukların boylarına göre yapıştırılır.ama bakıyorumda hepsi nerdeyse tavanda yapılmış.birde en güzeli çocuklarla beraber yapılanlar değilmi....yani örnek vermek gerekirse sayı köşesinin tavanda ne anlamı var...çocuk nerden farkedecek anlamadım...hayır eğer bi anlamı varsa paylaşın bizde bilelim..
Gerçek hayattada herşey çocukların boyuna göre dimi arkadaşım,sınıfta bazı şeyler görsellik katmak amacıyla bazılarıda çocuğun kullanımına yönelik hazırlanır,bunu sınıfta öğretmen ayarlar..Anladığım kadarıyla öğretmen değilsin kafan basmamış .Basması içinde ben sana açıklama yapmak zorunda değilim..Hııı bu arada tavanla duvarı ayıramayan birisine ne açıklama yaparsan yap,.......boşunadır canımm.Paylaştım anlayabildiysen tabi.Sizin soruş tarzınızla ancak bu kadar açıklayabildim.

Tepki Skoru
0
Emeğe saygı duyan,herkese teşekkür ederim..........................................

Tepki Skoru
0
çok hoş olmuşlar ellerinize sağlıkkkk....
benim bir isteğim olacak: ya biz okulda oyuncak yapımı dersinde tahtalarla çocuklara sayıları öğretmek için bir etkinlik yapacağız ...ne olurrrr bana yardımcı olunnn bu aralar çok yoğunum yapmakta birşeyler düşünemiyorum . bana yardımcı olursanız çok memnun olurummm:(

Tepki Skoru
0
sayılar çocukların boylarını göre çok yukarıda olmuş..çocukların boylarını göz önünde bulundurduğumuz da o kadar yukarı bakmak onlar için zor olur ve uzun süre bakmazlar, ilgileri dağılır ve yapılıp asılan sayılar çocuklara yarar açısından amaçlarına ulaşamaz.sadece güzel bir süslemeden ibaret olur.

Tepki Skoru
0
ama yarar sağlama gibi bir amacı yoksa süsleme içinse güzel hakkını da yemeyelim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle