Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfıma ayakkabı ile giriyorlar:(

Tepki Skoru
0
bazı velilerim ve öğretmenler sınıfıma ayakkabı ile giriyorlar. uyarmama kalmıyor ayakkabılarının izleri döşemeye geçmiş oluyo. kapıya uyarıcı bir yazı asmak istiyorum. ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum. başka öneriler de olabilir. teşekkürllerrrrrrr..........

dsk

Tepki Skoru
0
bence daha anlaşılır olmalı. sizin ayakkabıyla bastığınız yerlere çocuklar ellerini sürebiliyorlar,lütfen dikkatli olalım. gibi falan olabilir

Tepki Skoru
0
'çocuklarımızın sağlığı için ayakkabı ile girmeyelim' şeklinde bir yazı asabilirsin kapıya.Ben öyle bir yazı astım etkili oluyor.

Tepki Skoru
0
kocamaaaaaaaaaaannnnnnn bir yazı astım çocukların dilinden ' sevgili anneciğim babacığım ve öğretmenlerim sınıfımızın temiz kalması i.in lütfen ayakkabı ile sınıfa girmeyiniz' diye ama hiç birşey değişmedi.. toplantıd ailk konu bu olacak sanırım

Tepki Skoru
1
siz evinize ayakkabı ile giriyor musunuz??
burası da bizim evimiz, çocuklarınızın 2. adresi denilebilr

Tepki Skoru
0
ya onu bırakın benim geçen yıl ki zümrem sınıfa ayakkabı ile girer ders yapardı,bunu bir eğitimci yapıyor ya geçtim artık velileri,müfettiş geldiğinde de benim terliklerimi giymişti uyanıklığa bakar mısınız?bence ilk önce ana sınıfı öğretmeni olan kişi sınıfa ayakkabı ile girmemeli.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle