Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf Mevcut Panosu

Tepki Skoru
0
ya öğretmen bende sınıf mevcut panosu istedi mesela gelen çocuklar hergün resimlerini yada başka bişey yaparak geldiklerini belli edecekler olmayanlarıda öğretmen görecek ya bana nasıl yapacam hakkında yardım edermisinizz

Tepki Skoru
0
Bİ PANO YAP YADA PANOYU İKİYE AYIR...SINIFTA OLANIDA KULLANABİLİRSİN..KARTONLARDAN ÖRNEĞİN ÇİÇEK ŞEKLİNDE FİGÜRLER KES...ORTASINDAKİ YUVARLAK KISMINA ÇOCUKLARIN SURATLARINI GÖSTEREN RESİMLERİNİ YAPIŞTIR....ÜST KISMINI PANOYA KOLAYCA TUTTURABİLECEĞİN ŞEKİLDE DİZAYN ET. DAHA DOĞRUSU ÇOCUKLAR SINIFA GİRDİKLERİNDE KENDİ ÇİÇEKLERİNİ SINIFTA OLANLAR KISMINA EKLESİNLER....UMARIM İŞİNE YARAR...VE UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.AKLIMA DEİŞİK FİKİRLER GELİRSE TEKRAR EKLERİM
SEVGİLER

Tepki Skoru
0
arkadsım ya da aklıma bişi daha geldi..örneğin bir pano üzerine çocukların resimlerini sıralarsın ve yapıştırırsın..resimlerin alt kısımlarına cırt cırt ya da amerikan fermuarıda deniyor.küçük bir parça yapıştırıp, cırt cırtın diğer yüzünede kırmızı ve siyah kurdaleler yapıştırırsın.çocuk sınıfa girdiğinde resminin altına kırmızı kurdale yapıştırır yada sen cırtcırtlarsın...gelmeyen öğrencilerin resimlerinin altınada siyah kurdale yapıştırırsın..renkler sana kalmış tabi....

Tepki Skoru
0
çok teşekkür edecem fikirlerini sunacam öğretmene

Tepki Skoru
0
bende bu sen çilek kız yaptım.Çilrek kız diye bi çizgi film var onun kafasını çizdim şapkasıyla beraber,şapkanın üstünede çocuk sayısı kadar çilek çizdm,çileklerin üstünede cırt cırt yapıştırdım.Çocuklar sınıfa gelince resimlerini çileklerin üstüne yapıştırıyor.

Tepki Skoru
0
Birde çocukların boyama kitaplarından kız çocuğu resmi buldum.ayakta duruyor,Üstünde elbisesi var ,elbisenin üstünde de yuvarlaklar var,yuvarlaklara cırt cırt yapıştırp gelen çocukların fot.yapıştırmalrını sağlayabilirsin.Yarı dönemden sonra onunla değiştiricem bende

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle