Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf Mevcut Grafiği, Boy-Kilo Grafiği, Hava Grafiği, Sayı Grafiği, Renk Grafiği, Şekil Grafiği, Davranış Değiştirme Grafiği, Diş Grafiği

Tepki Skoru
0
arkadaslar mevsım serıdı ve hava grafığı yapıcaz neler onerırısnz nasıl yapılabılr resımler varsa yollarmısınz tesekkurler

Tepki Skoru
0
arkdaslar bu hafta yapmam lazım bıraz acıl fıkırlerınız paylasırsanız sevınırm

Tepki Skoru
0
canım hava grafiğini biz palyaçodan yaptık.cebine hava durumunu gösteren 4 kart yaptık.havaya göre elindeki cırtcırta kartı yapıştırıyoruz.öyle yaptık mevsim şeridinide 1 yayınevininkini kullanıyoz.
bide hava grafiğini tren vagonlarında yaptırabilirsin

Tepki Skoru
0
nurpetek' Alıntı:
canım hava grafiğini biz palyaçodan yaptık.cebine hava durumunu gösteren 4 kart yaptık.havaya göre elindeki cırtcırta kartı yapıştırıyoruz.öyle yaptık mevsim şeridinide 1 yayınevininkini kullanıyoz.
  bide hava grafiğini tren vagonlarında yaptırabilirsin
canım Dilek'in bahsettiği bu:   :D

Tepki Skoru
0
ben foruma örnek yolladım.çok yararlı etkinlikler kısmına girin.(etkinlikleri burada paylaşıyoruz).beğenirseniz yaparsınız.

dsk

Tepki Skoru
0
ben 1-30 arası tüm sayıları yazdım. Hava durumları kartlarından havanın durumuna göre seçip o gün ayın kaçıysa ona yapıştırıyoruz.

Tepki Skoru
0
bunları sitemize arkadaşlar yollamışlardı..ben de kaydetmiştim..fakat yolladıkları link artık açılmıyor..arkadaşların isimlerini şu an hatırlayamıycam...o yüzden izin almadan gönderdğim için onlardan özür dilerim..

Tepki Skoru
0
BELKİ İŞİNE YARAR:thumbsup:

O GÜNKÜ HAVAYA GÖRE UYGUN ZARFI AÇIYORSUN.

Tepki Skoru
0
canım "serbest zaman etkinlikleri" bölümüne bak.baya güzel örnekler wardı

Tepki Skoru
0
öğretmenim bir palyaço yapabilirsin palyaço elinde balonlar tutar öğrenci sayına göre balon yaparsın o balonların içinede öğrencilerinin resmini yapıştırırsın çok güzel oluyor.veya bir tane civ civ elinde kalptan büyük bir balon tutuyor.o kalbin içinde de dailer var her daireye bir öğrenci resmi umarım anlatabilmişimdir.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ay dede yaparsın bi tane alüminyum folyo kağıdından etrafınada yine aynı malzemeden sınıf mevcuduna göre yıldızlar yapabilirsin çok güzel oluyor

Tepki Skoru
0
:36_7_8:[size=xx-large]tavşanları çok beğendim!:36_3_12::1:[/size]

Tepki Skoru
0
sayı ve geometrik şekiller grafiği örneğine ihtiyacım var yardımmm edinn lütfenn

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşımda ben büyük bi kartonun üzerine geometrik şekiller ve sayıllarla ilgili bi pano hazırlamam gerekiyor yinede ilgine teşşekürler yolladıkların çok güzel onlardanda faydanlancam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle