Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf Mevcut Grafiği, Boy-Kilo Grafiği, Hava Grafiği, Sayı Grafiği, Renk Grafiği, Şekil Grafiği, Davranış Değiştirme Grafiği, Diş Grafiği

Tepki Skoru
0
sınıf mevcut grafiğine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.. :))))

Tepki Skoru
0
arkadaslar cumartesiye kadar bana doy grafiği örneği lasım ilginç oljak lütfen yardım edin eğer bulursanız yazın lütfennn
:362jf:

Tepki Skoru
0
ya boy grafiğine başka nasıl resimler koyabilirim:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
daha önce istendiğini biliyorum baktım ama hocamız farklı ilginç bişeyler istedi hep zürafa var onlarda bilindik

Tepki Skoru
0
arkadaşlar planların kalktığına dair bir yönetmelik vardı sitede ama bulamadım biliyorsanız hangi yönetmeliğin kaçıncı maddesi yazar mısınız

Tepki Skoru
0
bana hava grafiği gerek arkadaşlar yarımcı olursanız tşklr sitede vardı ama onu arkdaşlar yaptı farklı bişeyler istiyorum :)

Tepki Skoru
0
emeğinize sağlık çok güzel grafıklerr :) sıtede yeni olduğum için arama yapmakta zorluk cekıyorum bana çokkk yardımcı oldunuz:):):):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çocuklara olumlu davranışlar kazandırmak için farklı davranış garfikleri arıyorum.ben genelde elma ağacı ve yıldız panosu kullanıyordum.farklı uygulamalar kullanan varsa paylaşırsanız sevinirim...:egg61nb:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınıfıma çocukların resimlerini yapıştırabileceğim farklı bir boyama arıyorum forma bi göz attım ama dikkatimi çekmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..:36_3_12:

Tepki Skoru
0
slm sınıf için sayı ve şekil kavramı birarada olan grafiğe ihtiyacım var şimdiden tşk.

Tepki Skoru
0
forumda daha önce wini poohlu bir mevcut grafiği görmüştüm yapmak istiyorum fakat şimdi arıyorum bir türlü bulamıyorum ara linkini kullandım yine de bulamadım grafik sayfalarını günlerdir tek tek bakıyorum bir hafatdır bu grafiği arıyorum okul bitecek neredeyse::lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

Tepki Skoru
0
tabiki hiç ulaşamazsam o grafiğe en azından wini poohm olmuş olur :)teşekkürler çabanız için.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle