Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şİmdİ bİrlİk zamani !!!

Tepki Skoru
0
hocam en azından böyle bir üslup kullanmayı yakıştıramadım size. Birbirimize destek olacağımız yerde Allah aşkına yaptığımıza bakın. İnş bi sınıfçı bu yorumları görmez. Gülerler valla
sizinde kim olduğunuzu bilmiyorum amacınız destek değil köstek olmak sanırım yolunuz açık olsun

Tepki Skoru
0
öğrenmenlik yapamazsınız siz yaaa yazık o çocuklaraaaa
keske sende benim gibi öğretmen olsan ama senin gibi boş mantıksız insanlarada diploma veriyorlar ne yazıkki allah kalbine göre versin seninle muhattap olup senin seviyene düşmeye niyetim yok

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ne kadar önemli bilemem ama birbirimizi ve aslında kendi kendimizi yerken atı alan üsküdarı geçiyo.MemurlarNette yazılana göre sözleşmeli memur ve haklarıyla ilgili hiçte güzel şeyler yazzmıyo.Sendikaların toplantısında sözleşmeli alımlar,eş tayinleri ve hatta okumak için yerdeğiştirme istemleri bile kalkıyo.Bırakın bizim sözleşmeli olarak atanmamızı,atanan arkadaşları bile yakından ilgilendiren konular ve hatta kararlar alınıyo.

Tepki Skoru
0
konumuzda okadr lüzmsz şeylerkonuşulmak zorunda kalındı ki maleseeeef üzgünüz.. çünkü bu yüzden sitedeki arkadaşlar grup tanıtımı olduğunu görememişler ve forumda başlık açarmısınız tanıtım için dediler... Ben konuyu tekrar olması gereken yere getirmek için face grup linkimizi veriyorum ve tüm öğretmen arkadşlarımı öğremenlik yapabilmek için birlikte hareket etmeye daha çok ses olarak sesimizi duyurmaya çağırıyorum ....
Facebook'a Ho? Geldin

Tepki Skoru
0
Tuba o lüzumsuz şeyleri koyanlar çekemeyenlersin sanırım. Neden yapıyolar anlamadım ama bizi kimse yıldıramaz artık...

Tepki Skoru
0
Burçin çabamız devam ediyoo, inş hepimiz emeğimizin karşılığını alırızz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar facede ekledim linki ama inşallah bi işe yarar da hakkımızı alırız artık ya..kimin psikolojsi bozulmadı ki..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle