Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şİmdİ bİrlİk zamani !!!

Tepki Skoru
0
Arkadaslar zamanımız kısa ve artık bşeyler yapmak için geç oldu bile. Madem akşama kadar pc başındayız kimse bir tıkla bşey kaybetmez diyerek bi grup oluşturduk, sizden tek istediğimiz sadece destek olmanız.. Hade hep beraber ATANMAK İÇİN BAŞKALDIRIYORUZ ( face grup )

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
2010 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU TASARISI

Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.

BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Tepki Skoru
0
daha burda destek veen yok bide facede vericekler öylemi

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım
egemen@egemenbagis.com
cavusoglu@tbmm.gov.tr AİHM Ak Parti Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Başkanı

Tepki Skoru
0
BegÜm bunlar bİzdede var bu adresler ama bÖle olmaz bİzde bunun İÇİn uĞraŞiyoruz ama Önce bİrlİk olmaliyiz ayni zamanda ayni yere baski uygulamaliyizzzzzzzzzz yazma artikta İnsanlara bİlgİ verbİlelİm bİrlİk olmak İÇİn

Tepki Skoru
0
BegÜm bunlar bİzdede var bu adresler ama bÖle olmaz bİzde bunun İÇİn uĞraŞiyoruz ama Önce bİrlİk olmaliyiz ayni zamanda ayni yere baski uygulamaliyizzzzzzzzzz yazma artikta İnsanlara bİlgİ verbİlelİm bİrlİk olmak İÇİn
arkadaşım daha iyisini biliyorsan kaç haftadır nerdeydin

Tepki Skoru
0
bizler kaç gündür bir kaç arkadaş burda çırpındık psikolojimiz bozuldu bana emir veriri gibi cümle kurmandan hoşlanmadım eğer daha iyisini biliyorsan sende destek ol yardımcı ol ama asla emir verme

Tepki Skoru
0
bende uzun zamn uğraştım ama herkes sadece konuştu sonra yadığım için ellerimi kullanamadım bu yüzden uzak kaldım.. Emir de vermedim sadece konuyu dağıtmana kızdım diğer kişilerin soruları geri planda kalıo cvp vermemiz zorlaşıo

Tepki Skoru
0
bende uzun zamn uğraştım ama herkes sadece konuştu sonra yadığım için ellerimi kullanamadım bu yüzden uzak kaldım.. Emir de vermedim sadece konuyu dağıtmana kızdım diğer kişilerin soruları geri planda kalıo cvp vermemiz zorlaşıo
arkadaşım konuya uzak olduğun kurduğun cümlelerden belli oluyor zaten konuyu senden başka herkes biliyor mail adreslerinin başlıklarda sürekli neden yer aldığının herkes farkında kızacaksan konuya uzak kaldığın için bence kendine kız senden başka herkes herşeyin bilincinde

Tepki Skoru
0
seninle uğraşmayacağım bilgi yarışınada girmeyeceğim..... sen bildiğin yoldan devm et biz bildiğimz yoldan....

Tepki Skoru
0
seninle uğraşmayacağım bilgi yarışınada girmeyeceğim..... sen bildiğin yoldan devm et biz bildiğimz yoldan....
hadi canım güle güle yolun açık olsun ama bildiğin yoldan gitmeden önce biraz bilgi sahibi ol burda bilmediğin konularda saçmmaladın gibi gittiğin yolda da saçmalama bol bol çalış

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
egemen@egemenbagis.com
cavusoglu@tbmm.gov.tr AİHM Ak Parti Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Başkanı

Tepki Skoru
0
Begün neden böyle yapıyosunn ??
günaydın hocam bana kimse işimi öğretmesin burda bir amaç için uğraşıyoruz bildiğiniz farklı yollar varsa onuda deneriz ama emir vermeye gelince asla tahammül edemem sizde bize destel olacaksanız olun olmayacaksanız kendi yolunuzda ilerleyecekseniz yolunuz açık olsun

Tepki Skoru
0
biz elimizden geleneni yapıyor her yolu denemeye çalışıyoruz ama birileri çıkıp ilerlediğimiz yolda saçma sapan yorumlar yapıp konuyu dağıttığımı söylüyorsa ben onu konunun ne olduğunu daha iyi öğrenmesi gerektiğini söylerim kimse kusura bakmasın bize desdek olacaksanız olun köstek olacaksanız olmayacaksanız kendi yolunuza bakın

Tepki Skoru
0
hocam en azından böyle bir üslup kullanmayı yakıştıramadım size. Birbirimize destek olacağımız yerde Allah aşkına yaptığımıza bakın. İnş bi sınıfçı bu yorumları görmez. Gülerler valla

Tepki Skoru
0
hocam en azından böyle bir üslup kullanmayı yakıştıramadım size. Birbirimize destek olacağımız yerde Allah aşkına yaptığımıza bakın. İnş bi sınıfçı bu yorumları görmez. Gülerler valla
beni tanıyormusunuzda bu uslubu yakıştıramadınız beni bilen biliyor gerisi umrumda değil destek olacaksanız olun olmayacaksanız boş tartışmalarla vaktimi geçirmek istemiyorum gülmeye gelince biz gülünecek bir şey yapmıyoruz amacımız var hakkımız olanı almaya çalışıyoruz bence konudan haberdar olmayan sazan gibi atlayıp saçma sapan yorumlar yazanlara daha çok güleceklerdir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle