Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sigarayı bıraktım kıvranıyorum

Tepki Skoru
0
yani kızlar zaten desteğiniz bana en büyük hediyeydi inanın buda ekstra katmerli torpilli hediye oldu yani(laf aramızda kocacım bile düşünemedi bu inceliği her zaman yapardı ama)...sizleri tanıdığım için ve forum ailesinin üyesi olduğum için çok mutluyum artık yüzünüzü kara çıkarmayacağım

Tepki Skoru
1
heeheheheh yaşasın bir güzellik daha bu illette kurtuldu darısı Musa hocam ve enjoyable nin başına...bekleriz grubumuza(sigara içmeyenler)heheheh

Tepki Skoru
1
Ayşecim kaybedilmemiş hiçbir vak'a umutsuz değildir.::))umudumuzu yitirmeyelim ..bu kadar çok başarılı çalışmaya imza atan musa hoca mın eminim iradesi sağlamdır.iradeli ve azimli insanlar bu kadar başarılı olabilir.bu konuda da bir başarıya imza atacaktır.en azından bu kez kendisi vesevdikleri için bişey başarmış olacak.değil mi ama??ben ce biz hocama desteği bırakmayalım..eminim bir gün yönetim sesimizi duyacak..destek lütfen heheheheheheheheh

Tepki Skoru
0
bence kesinlikle sigara içmeye geri dönmeyeceksiniz buna inan eğer inanırsanız sizin için daha kolay olacak ben bir zmanlar içenler grubundaydım ama bıraktım dedim ki kendi kendime ben bunu mu içiyordum şimdi nerde kokusunu duysam öksürüyorum sanki hiç içmedim düşünsenize içerken resmen seyyar kültablası gibisiniz kim ister bir kültabla olmasını işte herşey beyinde bitiyor kendinize bir uğraş bulursanız sigara yerine daha çabuk unutursunuz mesala her canınız sigara istediğinizde deftre yazı yazın yani o an hemen bir uğraş bulun düşüncenizle başa başa kalmayın bide hani sigarayı bırakınca çok kilo alıyorum diyolar ben inanmıyorum ben almadım (hatta verdim)oda psikolojik sigaralı ortamlarda bulunmayın evde sigara paketi bulundurmayın bunlarda etki ediyor
sevgiyle kalın ben inanıyorum siz bunu üstesinden geleceksiniz

Tepki Skoru
0
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

evet evet arkadaşlar tarafından hediye edilen çiçeğim promosyonlar gerçek işte kanıtı buyrunnnn

Tepki Skoru
0
Tebrik ederim hocam bu güzel resimleri de puanladım, sigara tutan eller çiçek tutsun:)
Hüsnaya da teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
amannnn da amannnnnn hocammmmm çiçeklerrrrr ne kadar da yakışmış sizeee eee iki çiçek bir arada oluncaaa işte böyle bir güzellik ortaya çıkıyorrrrrr:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

hocammmmmm sizinle grur duyuyorum inanın azminize hayranım ......:36_3_12:
hüsnacım senin gibi güzel çiçeğin yanında bana laf düşmez

kızlar düğünler ne zaman:36_11_6:

Tepki Skoru
0
valla sigara tutan eller çiçek tutsun,
nikotin eller çiçek koksun sloganı çok hoş ya...

valla bende burdan tekrar tebrik ediyorum arkadaşım...

Hüsnacığım yine bir kez daha nazikliğini,inceliğini ve düşünceliğini göstermiş oldu tüm cümle aleme...

:))

her eve bir Hüsna lazım....

:))
teşekkür ederim gamzeciğim....hüsnacımın jestide beni acayip mutlu etti

Tepki Skoru
1
çiçek=arife süper ikili olmuşlar hayatlarının geri kalanında arife =tayfun=çiçek= (junior)olarak mutlu ve sağlıklı yaşamışlar, bir daha başlarına böyle kötülükler gelmemesi için o kötü egemenlikten(sigara) ömür boyu uzak kalmışlar.bayılırım mutlu sonlara...:::)))) eheheheh

Tepki Skoru
0
çok şükür ki bende bu illeti bıraktım.(bırakalı 3 gün oldu) ve kararım da kesin bir daha sigaraya dönmek yok.7 yıl boyunca elimden ve dudağımdan düşürmediğim sigara artık yok hayatımda.inanın ruhumda bile bir gençlik hissediyorum.
HARİKASINNNN...hocam tebrikler bu inanın büyük başarı evet evet dönmek yok asla...isterseniz sizede gün sayalım hep beraber ben çok iyiyim şu aralar ianaın sizde olacaksınız....destekliyorum sonuna kadar....:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
çiçek=arife süper ikili olmuşlar hayatlarının geri kalanında arife =tayfun=çiçek= (junior)olarak mutlu ve sağlıklı yaşamışlar, bir daha başlarına böyle kötülükler gelmemesi için o kötü egemenlikten(sigara) ömür boyu uzak kalmışlar.bayılırım mutlu sonlara...:::)))) eheheheh
hiakayeyi çok güzel tamamlamışsın...aminnn yasemincim:)bu güzel son bide junior oldumu ohhhh:36_11_6:....allahın izni ile inşallah

Tepki Skoru
0
Selda hocam tebrikler çok sevindim güzel haber, size kocaman biir:36_7_8:

Sigara tutan eller çiçek tutsun:)

Yok mu başka arkadaşlar niyetlenmeniz yeter gerisi gelir inşallah...
Temiz eller
Güzel bir cilt
Enerji
Öksürüksüz günler
Ferah kokmayan bir nefes
Beyaz dişler
Sağlığınız için... haydi bakalım bunlar için değer ama dimi?:)

Tepki Skoru
1
bravoooo bir kişi daha kurtuldu çok şükür.ne güzel bi duyguymuş , ben rahat nefes alıyor gibiyim her bırakanla birlikte...

Tepki Skoru
1
biz de seviniyoruz sizinle haydi arkadaşlar hobaaaa :77wu[1]: :77wu[1]: :362jf: :362jf: :eek:llk: :eek:llk:

Tepki Skoru
0
ben onu çok seviyordum:)
ama onun ne düşündüğünü bilmiyordum:)
duydumki oda beni çok seviyormuş:))

kimmi???

elbette sigara:eek:llk:

ve beni bırakmamaya söz vermiş:77wu[1]:
bende vefalı davranıp onu bırakmıcam:36_11_6:

Tepki Skoru
0
bırakmayan çoktur ama bırakan yok sanırım ;p
haklısın hala bıraktığımız gibi üzücü isterdim çok kişi bıraksın bu hafta checkup yaptırdım ve tesadüfen öğrendim 10 seneden fazla sigara içenler de sigaranın zararları artık kendini belli ediyormuş.Dr önce ciğerleri incelediğinde ciğerimin hiç etkilenmedğini söyledi hatta istersen sigaraya başla diye espri yaptı fakat kalpe gelince sıra hiçde iç acıcı değildi aortdan gelen 2 dmarda kireçlenme (sebebi sigara ve tuz olurmuş meğerse)tam zqamnında bıraktığım belirtildi aksi takdirde ilerleyen zamanda büyük sorunlar yaşayacakmışım
haydi arkadaşlar sizlerde bu kervana katılın geçde olsa ben dönebildim bırakamasam ben bırakamazdım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle