Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sigarayı bıraktım kıvranıyorum

Tepki Skoru
0
kusura bakmayın misafirim vardı ...bugun itibari ile 21 oldu
hüsnacım haklısın sigarasız ilk günler kendimi sudan çıkmış balık gibi hissettim ....halada ilk günden itibaren sigara içtiğim zaman dilimlerinde elimi nerey koyacağımı şaşıyorum ....Arkaşının durumunu çok iyi anlıyorum çünkü tayfunda bana sigara içtiğim zamnlarda kötü koktuğumu söylerdi her tarafta parfümler deodorantlar ama içmeyenler için ne yapsan nafile hep kokuyomuşsun bunuda içmeyince anladım...Allah yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
kızların detseğinden ii destekmi olur yaw...bakın neler yapıyorlar ...hadi artık bahneyi bırakın arkamdan gelin olmaz bende başlarım haaa

Tepki Skoru
0
hüsnacım gülleri bekleyecem başlamam artık diyorum bu kadar savaştıktan sonra ...22

Tepki Skoru
0
kendi derdimize düşüüp forumla ilgilenemedik ama sizi unuttuğumuzu sanmayınnnn nasıl bir piskolojinin içinde meryemle sizi konuştuğumuzu bir bilseniz kızlar size ne diyim güleyim mi ağlayım mı bilemedim dersiniz eminim buna ......

gülleri unutmadımmm..bundan sonraki süreçte her ne kadar uzun bir süre mutluluğun ucundan tutamayacak olsam da en azından çevremdeki insanları mutlu ederek onların mutluluklarıyla bende mutlu olacağım ........
eminim siz kalbinizim güzelliğiyle etrafınızdaki insanlardan dahada mutlu olacaksınız ki bunu hakediyorsunuz....

vay be 26 olmuş bu arada

Tepki Skoru
0
26 demek maşallah hocam devam böylee:)

Tepki Skoru
0
Bana sigarayı bıraktırabilecek bi formül verenin 40 yıl kölesi olurum,zaten sigaranın 15 senedir kölesi olmuşum,bari faydalı bi sahibim olur :D

Tepki Skoru
1
hocam daha önce de bu konuyu sizinle paylaşmıştık ve bağımlılıklarınızı önem sırasına koyun demiştim.eminim sigaradan önce eşiniz ve sevdikleriniz gelecektir ,siz de bunu belirtmiştiniz.sevdiklerinizi ne kadar sevdiğinizi gösterin onlara..."sigarayı bırak pembe ciğerlerle rahatına bak" sloganı ile bu harika başarınızı can-ı gönülden destekliyoruz.o güzel güller için de değer doğrusu , dostluk kokan güller olacaktır eminim.biz de naçizane el emeği göz nuru hediyelerimiz den gönderebiliriz. başlamak başarmanın yarısıymış.siz başlamış bitirmişsiniz tebrikler ne diyelim Allah(c.c) daim etsin..sağlıklı huzurlu dumansız bir hayat sizin olsun ::::))))

Tepki Skoru
1
hocam inşallah 29 diyecek miyiz? valla beni de bi merak sardı.bugün nasılsınız????????

Tepki Skoru
0
evet 19.06.2008 itibari ile 30 güne şu ana başlamış bulunuyorum..hüsnaya meryeme ayşe hocama yasmin hocama kübra hocama ve adını belirtemediğim diğer arkadaşlara çokkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum destekleri için ....30 gün 30 asır gibi geçsede benim için önenmle atılmış çok güzel bir adım...şerefine yakayımmı bi tane hehehheh:):):) şaka şaka

yasmincim ben hüsnadan da senden kucak dolusu hediye aldım sayıyorum...siizn en büyük hediyeniz bana olana desteğinizdi zaten... evet daha önce paylaştığımız gibi şu ana avatar resmimdeki boncuğum gibi (ama tabiki hayırlısı ve sağlıklısı) bir kızım olsun istiyorum..bu arada senin bıcıırkta pek yakışıklı

Tepki Skoru
0
ben bırakamadımmmmmmmm hala istedım ama yapamadımmm olmadı ama bi gün bende bırakıcaammm...çok içmeme rağmen hatta sayıyla içmeme rağmen bırakamadımm.. darısı benım başımaa... tebrık ediyorum sızı ...

Tepki Skoru
0
ben bırakamadımmmmmmmm hala istedım ama yapamadımmm olmadı ama bi gün bende bırakıcaammm...çok içmeme rağmen hatta sayıyla içmeme rağmen bırakamadımm.. darısı benım başımaa... tebrık ediyorum sızı ...
12 yılıma girmek üzereydim sigaramda 11 sene boyunca başlarda paket paket içen biriydim evlendikten sonra eşim içmeyince azalttım...bırakmadan önce günde değişken olarak 3-4-5 tane içiyordum ve bıraktım dedim savaşa başladım hala kaznmış saymıyorum kendimi buradada ara ara belittiğim gibi krizlere giriyorum ama pes etmedim çok sıkıntı atlattım bayan olarak benim içipde eşimin içmemesi çok kötü oluyodu herkes bana genelde erkekler içer ama sizde farklı deyip dalga geçerlerdi....iradede herşey ve patlıcan sayesinde atlattım krizleri...ama buradki muhabbetin desteğin tadı çok ayrıydı zaten .....onun için hadi şimdide sizin için başlayalım saymaya 1 diyelim enkısa zamanda...önce siz isteyin destekleyelim gerisi gelsin

Tepki Skoru
1
hocam Allah 30. gününüzü görmeyi de nasip etti.nasıl gidiyor oralarda mısınız????yoksa patlıcanlı börek mi pişiyor fırında.:::)))
haydi tüm sigara içen arkadaşları davet ediyoruz,baysal tayfun hocam yolu açtı güzel duruşuyla ,size de açık davet: "sigarayı şutla torunlarını kokla! "oldu mu slogan? heheheheh destek için burdayız terapi ekibi sağlam bu fırsatı kaçırmayın ihihihiih

Tepki Skoru
1
Hocam Konunuzu Yildizlandirdim Ne Kadar Onemli Bir Is Basardiginizi Herkesler Gorsun Istedim

Tepki Skoru
0
yasmincim teşekkürler patlıcanla ya karnıyarık yada şakşuka yapıp yedim sık sık :)
yıldız için de teşekkürler açıkcası bu kadar destek ve önemseneceğimi düşünmemmiştim
hehehehh çok mutlu oldum....vesile olursam ne mutlu bana
sigarayı şutla torunlarını kokla" sloganıda tuttum ama .....

Tepki Skoru
1
ne güzel siz bırakın şu illeti ben de daha ne sloganlar var heheheh.önemsenme kısmı ise sizin iyi niyetinizin ve güzelliğinizin yazılarınıza geçiyor olmasındandır..evet sizi önemsiyoruz bunu da zevkle yapıyoruz

Tepki Skoru
0
ay ay 30 oldu yaa bravo gerçekten sürekli burayı takip ettim tekrar tekrar tebrikler baysal hocam çokkkk büyük bir iş başardınızz :)))

Tepki Skoru
0
inanamıyorum ya sana hüsna gerçekten çiçeğim geldi ne diyeceğimi şaşırdım inan ben sana gönderme demedimmi ama canım ya....yeni evime yakışacak bir hediye bu çok mutlu oldum gerçekten....artık her sigara içme isteğimde çiçeğime baktıkça vazgeçmem gerekiyor tam anlamıyda haketmem adına ....ÇOKKKKKKK TEŞEKKÜRLERRRRRR bırakmak isteyen arkadaşlar bakın promosyonlar gerçekleşiyor musa hocama duyrulur:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle