Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sigarayı bıraktım kıvranıyorum

Tepki Skoru
0
meryem çok haklısın 17 yaşımdayken başladım ve asla hiç içmeyen birir olmayı çok isterdim....maalesef içenler kötü örnek oluyor bizim ailede herkes içtiği için bendede etken oldu tabi ....

Tepki Skoru
0
11 oldu benim de hani musa hocam nerde onun 2.tamamlandımı bugun 3 oldumu

Tepki Skoru
0
aaaaaaa hocam olmadı ama bu bölüme sigarayı bırakanlar ve bırakmaya çalışanlar yazıo sizde öle yamışsınız hadi biri bende dente katılıyorum derse olmazkiii teşvik edin bırakmaya sizde bırakın hüzna hocam doğruları yazmış ssaassrrre
ben diğer arkadaşları teşvik edeyimki;
philip morris veya JTI gurubuda bana teşvik primi ödesin dimi ama:36_11_6:

şaka bir yana;
biz bırakamıyoruz,bari diğer arkadaşlar bıraksın.

Tepki Skoru
0
ayşe hocam doğru benim 12 gün oldu musa hocam malesef 1 olacak sizin ...iki gündür yanımda fosur fosur sigara içildi hele ikramlar içmemeye nasıl dayandım sorma sabaha kadar rüyamda 1 paket içimişimdir ama...sende kır artık şeytanın bacağını ...tabiki taraf tutacaklar:)))) ii bende bugun içeyim yarın 13 olsun olurrmuuuu?

Tepki Skoru
0
bende 7 sene sigara içtikten sonra bir anda bıraktım sigarayaı demeyi çok isterdimmmm :(
ama ciddi bir rahatsızlık sonucu hastaneye yattım ve o gün korkudan sigarayı bıraktım.Aslında benim için çok iyi oldu gerçi kötü günlerdi ama sigaradan kurtuldum 3. yılıma girdim,ağzıma bir kere bile sürmedim şimdi yanımda bile içirtmiyorum,kokusundan midem bulanıyor,dışarda bazen yanımdan geçen birinde sigara kokusunu hissettiğimde kendimden iğrendim bnde mi böyle PİS kokuyordum diye :( şimdi girdiğim bir ortamda sigara ikram edildiğinde büyük bir zevkle KULLANMIYORUM diyorum ve çok gururlanıyorum.
SİGARA İÇEN HERKESİN BİRGÜN BIRAKMASI DİLEĞİYLE :)

Tepki Skoru
0
ben bugün 3 sigara fazla içtim:36_11_6:
bırakmak şöyle dursun,artırıyorum,heralde,sanırsam,galiba,kanımca:)

Tepki Skoru
0
ben bugün 3 sigara fazla içtim:36_11_6:
bırakmak şöyle dursun,artırıyorum,heralde,sanırsam,galiba,kanımca:)
tabi hocam siz arttırın hiç önemli değil böle giderse her artırdığınız bir sigara için 1 gün eksik yaşarsınız tabi bırakmazsanız şu sigarayı :(

Tepki Skoru
0
baysaltayfun hocam bence artık siz gün saymaktan vazgeçin çünkü sigarayı başarıyla bırakanlar kervanına eklendiniz..bu güne kadar dayandıysanız bir daha zor..(bu arada tahtaya vurdum merak etmeyin)
darısı başta musa hocam olmak üzere tüm bırakmak isteyenlerin başına..annemide unutmayayım tabiii...

Tepki Skoru
0
baysaltayfun hocam bence artık siz gün saymaktan vazgeçin çünkü sigarayı başarıyla bırakanlar kervanına eklendiniz..bu güne kadar dayandıysanız bir daha zor..(bu arada tahtaya vurdum merak etmeyin)
darısı başta musa hocam olmak üzere tüm bırakmak isteyenlerin başına..annemide unutmayayım tabiii...
30 deyip hüsnadan gülü alayım ondan sonra saymayı bırakcam:))) musa hocam artık başlamaz (demiii)ara ara krizlerim var daha önce 1 sene aradan sonra başladım korkum ondan aslında ama o zaman ara ara 1 2 tane içerdim şu an hiç içmemek benim için büyük başarı aslında saol sezinec:congratulationscut4iğim

Tepki Skoru
0
hocammm size bir değil bin gül feda olsunnnnnn size ummadığınız anda süpriz yapacağım emin olunnnn:):) bu arada afyonda sizinle tanışamamış olmamıza çok üzüldüm .
eşim yani asıl baysaltayfun musa hocamla tanışmış bende ayak üstü merhabalaşmıştım benimde acemiliğime geldi artık yeni semirlerde inşallah bende tanışmayı çok isterdim....aman dikkat et hüsnacığım bak taşınacam burdan:)))))))))))))ben gülleri aldım saydım desemde inanma:))))))))))))))

Tepki Skoru
0
harikasın yaaa..ne hafıza maşallah ramazan hocamın sunumunu izledi sonra aşağıya indi arkadaşla beklediler hatta belgeleri onlar almışlardı...

Tepki Skoru
0
bugun 15 musa hocam 4 ...nasıl gidiyor dumansız günler herhalde siz benim kadar yoğun krizler yaşamıyorsunuz herhalde ha gayret 30 diyelim beraber

Tepki Skoru
0
ama musa hocam naptınız yaw:(
evet hüsnacım bana daha uzuzn süreymiş gibi geliyo nedense

Tepki Skoru
0
musa hocam bence sigarayı bırakmanın en etkili yolu azaltmaktır..birden kestiğinizde vücudunuz özellikle iradeniz zor dayanır biraz..günde iki paket içiyosanız ilk bir ay bir paket,sonraki ay yarım paket...vs...vs...

aman baysaltayfun hocam siz siz olunda musa hocamı örnek almayın sakın..eğitime devam....

Tepki Skoru
0
evet hüsnacım bugun 17 oldu ...irademi zorlayıp da dayanabildiğimi görünce geçmişte içtiğim onca paket paket sigaraya kızıyorum içmeden yapabildiğime göre(alışan için okadar zor ki bugun krizlerdeydim)dedim içmeyebilirsin...
sezine haklısın bende önce yarım paket sonra uzun bir zaman 3 4 sigara içtim ondan sonra bıraktım çok zor oluyor...sigara içtiğinzi belli anlarda (ben türk kahvesiyle severim mesala) o an çok arıyor insan resmen delirecek gibi oluyor ya içeceksin yada nikotin krizine gireceksin cebelleşceksin onun için hadi musa hocam 3 gün içmeden durabildin ardı da gelir tayfunda destekliyo bakın sizi

Tepki Skoru
0
baysal hocam valla siz imrenilecek bir örneksiniz, merakla sizi takip ediyoruz ha gayret bir aya yaklaştık ;)
teşekkür ederim ama hala imrenilcek durumda değilim hocam bugun 20 güne başladım ama haftasonu denizlideydik ortam çok musaitti içmedim ama psikolojim çok kötüydü zavallı kocacım ben içmeyeyim diye insan üstü bir çaba harcadı...dyanmak zorundayım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle