Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sigarayı bıraktım kıvranıyorum

Tepki Skoru
0
hocam ben tam 6 aydır sigara içmiyorum...ve ben günde 1 paket sigara içen biriydim.. şimdi bana çok gereksiz geliyor. inşllh içmezsiniz nefsinize hakim olun yeter...ben sakız çok çiğniyorum...ve sıksık dişlerimi fırçalıyorum...kesinlikle başarırsınız yeterki isteyin....kolay gelsin....

Tepki Skoru
0
bugun 6 .gün çok yoğun ve stresli bir gün geçirmeme rağmen aradım ama yakmadım çok savaştım bugun sabrım sınandı gerçekten....offff atlatmam lazım....

Tepki Skoru
0
hüsnacım bak görüyomusun ben bırakırken başlayanlar olacak herhalde :))))))aman sakın ha kimse başlamayı düşünmesin kurtulması çok zor ama itiraf edyim içmeyi çok seviyodum ve şu an en kötü kriiz yaşıyorum ağzımda sigara tadı uyuyamıyorum allahım sabır nolur

Tepki Skoru
0
sigarayımı bıraktınız kıvranıyormusunuz
çözüm;bırakmayın,o zaman kıvranmazsınız:)

tabiki şaka.
allah gönlünüze göre versin hocam.

Tepki Skoru
0
meryem hocam benim gül geldiği an bende sizi göndereyim diken olmasın :)))))))))

dent hocam valla bazen kvranma diyorum ama başladık bi kere geri dönmeyyeim diyorum artık ....baksanıza desteklere hediyelere:))))))))))

musa hocam 11.yıl bitmek üzereydi benimde tayfun içmiyor benim içmemde ne kadar oluyor siz düşünün onunda desteği tabiki forumdaki ailemizin desteğini ihmal edemem asla
başladım haydi katılın bana hiç durmayın beraber gün sayalım... lcd geliyor hüsnadan promosyon çok ii kaçırmayın hydi beraber sayalım bir gün kaçıncı gün olduğunu yazın ikimiz adına bir gün de benyazayım siz ve ben kaçıncı günlerdeyiz diye....

Tepki Skoru
0
hüsna hoca hediye dağıtıo die bütün forum sigarayı bırakıomuş bide bakıomuşuz hüsna hoca batmışşş :))))))))))))))

Tepki Skoru
0
:):):):) önemli olan gönülerin bir olması canım benim.kimine göre bir gül hediyelerin en güzelidir kimine göre güzel bir söz ...sigarayı bırakma kararı alıp bıraksınlar da ben onlara verecek hediyeyi bulurum :):):) arkamda koskoca okulöncesi forum ailesi var batsam da önemli değil :):):)
tabiki hüsna hocam bütün forum ailesi arkanızda tabi birde sigarayı bırakan bırakmayı düşünen herkesin arkasındayız musa hocam lütfen sizde bırakın artık 10 yıl içmişsiniz yeter sigara içenleri görünce çok üzülüyorum ben :(

Tepki Skoru
0
musa hocam bugune 1 mi diyelim 2 mi benim 8 oldu yanlış saymıyosam ne zamn bıraktığı hatırlamıyorum

Tepki Skoru
0
bencede sabırlı olun tebrik ederim bıraktıgınız iiçin sigara aklınıza geldikçe bişiler yiyin onun yerine fındık fıstık falan bizim bi akraba o sekilde bırakmıstı kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
musa hocam çok sevindim bol su ve ayran temizlemekte yardımcı luyo vücudu bide patlıcan yemeğini bu aralar fazla yiyebilirisniz nikotin isteğini azaltıyor

Tepki Skoru
0
burdaaayımmmmm şeytanla bağımı kopardım allahın izniyle yola devam ama ben musa hocam yazsın diye bekledim ama hala ses yok bugun hiç aklıma gelmedi desem yeridir patlıcan etkili oldu :))))))))))

Tepki Skoru
0
burdaaayımmmmm şeytanla bağımı kopardım allahın izniyle yola devam ama ben musa hocam yazsın diye bekledim ama hala ses yok bugun hiç aklıma gelmedi desem yeridir patlıcan etkili oldu :))))))))))
bakın hocam geçti o dayanamadığınız kötü günler :))) darısı musa hocaya

Tepki Skoru
0
hocam tebrik ediyorum:Keşke eşim de bırakabilse...

Tepki Skoru
0
meryemcim eşim damarıma basıyo aslında inat huyumu biliyo ya içersen iç sende iradene sahip olacak güç yok deyip damarıma bastıkça paketten uzaklaşıyorum ,güllerimi bekleyecem ama daha değil hala kızkaçta olacağım zmanlar olduğuna inanıyorum

kübracım ben hala musa hocayı gözetiyorum her an gelecek ve içmedim diyecek....

asuman hocam inşlallah eşinizde bırakır bende kendimi tam bırakmış saymıyorum aslında ara ara o kadar çok krize giryorumki zavallı eşim neler çekti şu günlerde benden aklımı başka şeylere vereyim diye elinden gelenleri yapıyor sizde destekleyin başarabilir inşallah

Tepki Skoru
0
bugunluk ama hocam yarına bu hakkınız yok ama unutmayınız yarın hakkıyla 2 olsun

Tepki Skoru
0
bana rüşvet felan sökmez.
bırakmayacağım:)
sevgilimi bırakırım ama sigarayı bırakmam:36_11_6:

Tepki Skoru
0
bana rüşvet felan sökmez.
bırakmayacağım:)
sevgilimi bırakırım ama sigarayı bırakmam:36_11_6:
aaaaaaa hocam olmadı ama bu bölüme sigarayı bırakanlar ve bırakmaya çalışanlar yazıo sizde öle yamışsınız hadi biri bende dente katılıyorum derse olmazkiii teşvik edin bırakmaya sizde bırakın hüzna hocam doğruları yazmış ssaassrrre

Tepki Skoru
0
bugun 10 oldu benim musa hocam bak 2 diyecem yüzümü kara çıkartma.....

Tepki Skoru
0
oh oh maşallah.
aslında sigarayı bırakmak isteyip de burakamayanları bu bölüme yazıp,yarıştırsak ve sonunda ödül versek :)) (hüsna hocamda karlı çıkar herkese lcd almak zorunda kalmaz)

Tepki Skoru
0
çok sağolun arkadaşlar desteğinizi asla yabana atamam ve bırakmak isteyenleri bekliyorum "hadi gali bırakıverem sigarayı"

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle