Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİGARAYI BIRAKTIM :D

Tepki Skoru
0
MELİKEM' Alıntı:
BEN EŞİMLE YEŞİLAY'A ÜYEYİM!
BÖYLE ÖNEMLİ BİR TOPLULUĞA ÜYE BİRİSİNDEN ALKIŞ ALMAK SENİ MUTLU EDER SANIRIM! ARAMIZA DÖNDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM! SELAMLAR!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::36_15_4:
mutlu etmez olurmu onurlandırırsın beni...
çok saol melike..
buda benden sana :36_3_12:

Tepki Skoru
0
TEBRİKLERRR....inşallah birdaha başlamassın....allah sigarayı bırakmak isteyen herkese sigarayı bırakmayı nasip etsin... içmeyenlere de içmeyi nasip etmesin inşallahh

Tepki Skoru
0
başarıyorummmm 1 ay 3 gün oldu sürmedim ağzıma :D:D:D:D
olallalalallalaalaallaaaa:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
Canım yaaaa bende 1,5 hiç içmedim bıraktım ama sonra dayanamayıp tekrar başladım.:(:(:(
Gerçi tekrar bırakmayıda hiç düşünmüyorum...:D:D:D
Seni tekrar tebrik ederim canım.:)

Tepki Skoru
0
ben hiç kullanmadım sigara içenlere de allah yardım etsin madde bağımlılığı kadar kötü bişey yok sürekli aklınızda o mola sigara molası içmeyen herkesi tebrik ediyorum hadi bu bölüm sigarayı bırakma bölümü olsunn.......

Tepki Skoru
0
aaylin_21' Alıntı:
başarıyorummmm 1 ay 3 gün oldu sürmedim ağzıma :D:D:D:D
olallalalallalaalaallaaaa:D:D:D:D
tebrikk ederimm ciciii...kocaman kocaman alkış sanaa..süpersinn..mükemmelsin sennnn.....

gokben' Alıntı:
Canım yaaaa bende 1,5 hiç içmedim bıraktım ama sonra dayanamayıp tekrar başladım.
Gerçi tekrar bırakmayıda hiç düşünmüyorum...
Seni tekrar tebrik ederim canım.
ya gökbencimm yaa sendee bırakk nolurrr:(:(kendinn için..bizim içinn..eylemm içinn....

o_tugba_o' Alıntı:
ben hiç kullanmadım sigara içenlere de allah yardım etsin madde bağımlılığı kadar kötü bişey yok sürekli aklınızda o mola sigara molası içmeyen herkesi tebrik ediyorum hadi bu bölüm sigarayı bırakma bölümü olsunn.......

tebrikler tubacımm..en iyisinii sen yapıyosunn..kullanmamakk en güzelii..

evett tubanında dediği gibi burası SİGARAYI BIRAKANLAR bölüümü olsunn..hadiiii bekliyoruzz..
sevgiyle kalınn..

Tepki Skoru
0
tebrikler canımda nasıl bıraktın ben bir türlü kurtulamıyorum banada yardımcı olurmusun?

Tepki Skoru
0
çok mükemmel bi iş yapmışın aylin. seni tanımıorum ama braavvvvooo doğrusu. nasıl becerdin bunu bende istiom...

Tepki Skoru
0
valla canım bi yöntem kullanmadım ama içimden geldi birden hesapladımda günde 1 paketten 96ytl yapıyodu bu ücret bazen artıyoduda günde 1 buçuk paket olduğu zamanda oluyordu ama bitti işte cebimde rahatladı ciğerlerimde vallla :D:D:D:D:D diyorumki içenler bıraksın hayatın tadına baksın...:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
süpersin Aylin harikasın bu haberler çok mutlu ediyo benii:) Ah bide annem bıraksa:D

Tepki Skoru
0
aman sürme zaten tubacım..başka bırakan yok mu sigarayı ya arkadaşlar ipin başını ben çektim gerisini devam ettiren yokmu?

Tepki Skoru
0
aylincim seni kutluyorum tebrikler ama kendimden de nefret ediyorum yaaaaa...:36_1_42:ben bu kadar güçsüz bir insan mıyım diye hatta ben yeni başlıyorum sayılabilir ama yok yok bu yazılarıda okuduktan sonra başlamadan bırakmam gerekiyor benim değil mi arkadaşlar n'olur ben bu kadar güçsüz ve cahil olamaaaaaaaam:36_1_6:

Tepki Skoru
0
tabikide olamazsın nuraycım..bence isteyen herkes basarabilir.tek sorun herkesten önce senin istemen inan bana....umarım sende bi gün son verirsin bu olaya...

Tepki Skoru
0
Aylin tebrik ederim canı gönülden, biraz geç oldu ama emin şimdi rahat nefes alıyorsundur:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle