Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sevgililer Günü

Tepki Skoru
1
Geçen gün çocuklara sevgililer günü sordum onlardan gelen yanıtlar çok ilginç geldi size de sunmak istedim.:DÖğrencilerimi çok ama çok seviyorummm:):):36_3_3:
Ben:Çocuklar sevgililer günü nedir?

İpek:Öğretmenim sevgililer gününde abim sevgilisine mecburen hediye alıyor...
Mehmet:Üff yine sevgililer günü.Bi sevgilim bile yok...
Melisa:Babam anneme hediye alıyor.Ama onlar evliler sevgili değiller ki.
Efe Can:Yaa öğretmenim ne bu böyle.Hep bi gün kutluyoruz.Yok evlilik yıldönümü yok bayram yok yılbaşı yok sevgililer günü.Ne bu böyle ya kim çıkardı bunları.Her kutladığımız gün için babam anneme hediye almak zorunda kalıyor.Ben evlenince almıcam...
Deniz:Öğretmenim sevgililer günü bir gündür demi?Biz bunu heryıl 14 Şubat da kutluyoruz.O gün sevgili olan abi ve ablalar birbirlerine hediye alıyorlar.Ama bana niye Efe Can (sınıfımızda ki bi öğrenci) hediye almıyorrr...
Bora:O gün birbirini sevenler birbirine hediye alıyor bende size alıcamm çünkü ben sizi çok seviyorumm...
Ayçin:Öğretmenim aramızda kalsın benim abim size hediye alıcak.Ama sizin sevgiliniz olduğunu bilmiyorrr hehehe...

Tepki Skoru
0
Gökçecim valla bu çocuklar süperr yaa verdikleri cevaplara bak :D:D:D
Çok şekerler cnmmm yaa:D

Tepki Skoru
1
tatlicadi' Alıntı:
Gökçecim valla bu çocuklar süperr yaa verdikleri cevaplara bak :D:D:D
Çok şekerler cnmmm yaa:D
Evet çok şekerler...Onları çok seviyorumm:D:D:D

Tepki Skoru
1
denizli' Alıntı:
bu çocuklarında bilmediği yok.demek sevgililer gününü de öğrenmişler.vay be......biz o yaşlarda hiç bişeyden habersiz yaşamışız gibi geliyo bu afcanları gördükçe...
Evet bu çocuklar herşeyi biliyorlar.EE ne de olsa benim kuzucuklarım:D:D:D:D

Tepki Skoru
1
cadi57' Alıntı:
Ayyyy canlarıım yaa ne güzel cevaplar vermişler öle..:D:DÖzellikle Bora ve Ayçin'in verdiği cevaplara bayıldım..:D:D
Evet onlar sınıfımızın çok bilmişleri.:DBeğenmene sevindim canım:)

Tepki Skoru
0
bu çocukların herşeyden de haberi var..:)..eee öyle bir pazarlıyorlar ki bize böyle şeyleri çocuklar napsın....teşekkürler......

Tepki Skoru
1
hatmus06' Alıntı:
bu çocukların herşeyden de haberi var..:)..eee öyle bir pazarlıyorlar ki bize böyle şeyleri çocuklar napsın....teşekkürler......
Rica ederim beğenmene sevindim.

umidekes' Alıntı:
:36_11_6:Gece gece iyi geldi.Hele ayçinin cevabına bayıldım:36_11_6:
Beğenmene sevindim canım.

Tepki Skoru
0
ya dayanamadım ben de benim öğrencilerimden birinin sözünü yazmak istedim:) ben öğrencilere sevgililer gününde çocuklar babanız annenize ne aldı diye sordum:) öğrencimin biride aynen şöyle cevap verdi: öğretmenim babam anneme hatun sana ne alayım dedi annemde sen çeneni kapat yeter dedi:) :) :)

Tepki Skoru
1
Emeloji' Alıntı:
rica ederim...:):)

nesij' Alıntı:
ya dayanamadım ben de benim öğrencilerimden birinin sözünü yazmak istedim:) ben öğrencilere sevgililer gününde çocuklar babanız annenize ne aldı diye sordum:) öğrencimin biride aynen şöyle cevap verdi: öğretmenim babam anneme hatun sana ne alayım dedi annemde sen çeneni kapat yeter dedi:) :) :)
Canım paylaştığın için sağol.İlginç bir cvp...:):):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle