Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sessiz ,ama sıkı takipçi

Tepki Skoru
0
:36_13_3:herkese çok teşekkür ederim. tüm üyelere ,sevgi ve selamlarımı gönderiyorum
acaip yararlanıyorum .hem konulardan ,hemde sanat etkinliklerinden
akadaşlarıma tavsiye ettim onlarda benim gibi sitemizin müptelası oldular :36_7_8::36_7_8:çalıştığım okuldan ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu onlar çıkardılar hiç istemiyordum ayrılmayı ,küçük bir ana okuluydu iyice küçülmeye karar vermişler sınıf birleşiyo 5 yaş öğr. idim ama bana yol göründü .:ggggdw:

Tepki Skoru
0
hosgeldin siteye begenmene sevndik cok güzel bir site gercekten bol ve zengin etkinlikleriyle snn için hayırlısı olur insallah ne diyelim...

Tepki Skoru
0
hüsnacım ,inşallah canım ,dediğin gibi olur bende öyle ümid ediyorum daha iyi bir okul .
ama hala ses yok :(liselim .inşallah canım cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
sağol mrymu walla uğurlu geldi .bir okulda hemde 6 yaş öğretmeni olarak başladım ..darısı diğer arkadaşlara çok heyecanlıyım yeni açılan bir okul hazırlıkları bitmediği için 8 eylüle erteledik şimdilerde sınıfı süslemekle meşgulüm hepinizi çok seviyoruuuuuuummmmmmm..:) :) :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle