Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sesimi kontrol edemiyorum =(

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar merhaba ;

Öncelikle gercekten sizlerden gelecek olan fikirlere cok ihtiyacım olduğunu belirteyim. Özel bi okulda 0-3 yaş öğretmeni olarak görev yapıyorum.Görev yaptığım yaş grbunu cok seviyorum. 5 senedir öğretmenlik yapıyorum.

Çalıstığım okulun bütün sorumluluğu üstümde,MEB le ilgili islemler,veli ler ile iletisim,maddi konular,gelen yeni kayıtlar, ve birde kendi sınıfım üzerine ekleniyor. Son zamanlarda cok fazla sıkılmaya basladım ve sınıf içerisinde farkında olmadan sesimi yükseltiyorum. Sonrasında bu beni cok rahatsız ediyor =( Hatta son 1 haftadır öğretmenliği bırakmayı dahi düsünüyorum. Vicdanen cok rahatsız ediyor beni bu durum. Ancak farkında olmadan yapıyorum bunu. Sınıf içerisindeyken sürekli telefon,veliler,gelen evraklar vs..vs..

Aranızda ses kontrolü konusunda benim gibi sorun yaşayan oldumu hiç varsa lütfen bana tavsiye verin. Benim için çok önemli bu durum. Fikirlerinizle bana yardımcı olun lütfen =(

su2

Tepki Skoru
0
BENİMDE sınıfım çok kalabalık 30 çocuğum var ve ses konusunda sakin olmaya çalışıyorum sessiz konuşayım diyorum ama olmuyor aynı vicdan azabını bende yaşıyorum çoğunlukla.Sakin olmak çok şey öğretmeye çalışmamak gerekiyo belkide.Yeni şeyler öğretmeye çalışmak daha zor oluyor sessizliği sağlamadan

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle