Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ses açma çalışmaları

Tepki Skoru
0
gerçekten çok beğendim çocuklara dinleyerek ,severek şarkı söyleme yöntemi mükemmel paylaşımınız için çok teşekkürler.

Tepki Skoru
0
çok eğlenceli bir çalışmaya benziyor teşekkürler paylaştığınız için

Tepki Skoru
0
çok hoşuma gitti planıma aldım deneyeceğim...tşk

Tepki Skoru
0
benim de kullandığım farklı diyafram çalışmaları var birtanesi ;çocuklar şimdi okuldan çıktık eve gittik annemiz akşam yemeği için çok güzel bir çorba pişirmiş sofraya oturduk annemiz çorbayı tabağımıza boşalttı kokusunu alıyormusunuz?????ımmmmmm çok güzel kokuyor kaşığımıza aldık aaaa çorba çok sıcak biraz üfleyip soğutalım ve şimdi içelim gibi........
diğeri ise ço cukklar balonları sevmeyen var mı???????hayır yok diyorlar ozaman şimdi size birer tane balon vereyim (sanki elimde bir poşette balonlar varmış gibi onlara balon verir gib yapıyorum )herkes aldımı diyorum evet dedikten sonra ozaman şimdi balonlarımızı şişireli mkocaman şişir şişir şişir şimdi tıs yapalım ( hani blonu şişirip iki kenarındançekip ses çıkrtıyoruz ya öyle yapar gibi) çocuklar tıs yaptık hadi tekrar şişirelim kocaman şişirelimmmmmmmmm hadi patlatalım pattttttttt şimdide bildiğimiz şarkıları söyleyelim gibi,yada bazen hangi şarkıları öğrendik diyerek başlatıyorum umarım beğenirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle