slm zehraa, ben Ilgın'dayım ama hemen hemen her hafta sonu giderim Konya'ya.zehraa' Alıntı:bende konyalıyım ve çoookkk seviyorum... arkadaşlar siz konyanın neresindesiniz?
esraunal' Alıntı:benim memleketim de sinop görülmeye değer bir şehir
gökyüzü' Alıntı:sinobun çok güzel olduğunu duydum gidilse nerede kalınabilir benim memleketim yozgat ama ordu fatsada oturuyorum
gerçekten ordu ve fatsa çok güzel
yozgat ta güzel ama denizi yok
sinop gerçekten güzel.gittiğnizde öğretmen evinde kalabilirsiniz ama yoğun olabilir mustafa arkadaşımızın da dediği gibi pansiyon en uygunu denize nerdeyse sıfır pansiyonlar mevcut.görmenizi tavsiye ederim.özellikle hamsilos koyunu,şelalelerini,adayı,kalesini ve en önemlisi ceza evini.gökyüzü' Alıntı:sinobun çok güzel olduğunu duydum gidilse nerede kalınabilir benim memleketim yozgat ama ordu fatsada oturuyorum
gerçekten ordu ve fatsa çok güzel
yozgat ta güzel ama denizi yok
ogrenci evinde kaliyorum kismet olmadi simdiye kadar. insallah 3. sinifta artikesraunal' Alıntı:mustafa sinopta olupta gezmemek olur mu?hamsilosa da mı gitmedin?yurtta kalmıyorsun anlaşılan oraları görmediğine göre.çok şey kaçırıyorsun.şelalelere muhakkak gitmelisin.biz en tepeye kadar çıkmıştık zor ama o temiz hava,suyun sesi herşeye değiyor