Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SENİN MEMLEKET NERESİ

Tepki Skoru
0
benim memleketim Isparta'nın Eğirdir ilçesi. bir yıldır göremedim çok özledim:(:(

Tepki Skoru
0
Ben de KONYAlıyım...ve çok seviyorum memleketimi umidekes gibi :)

Tepki Skoru
0
bende konyalıyım :) ve çoookkk seviyorum... arkadaşlar siz konyanın neresindesiniz?

Tepki Skoru
0
benim memleketim İzmir ülkemizin her yanı güzel ama İzmir ve Ege bölgesi ayrı bir güzel bende çok seviyorum memlektimi

Tepki Skoru
0
zehraa' Alıntı:
bende konyalıyım :) ve çoookkk seviyorum... arkadaşlar siz konyanın neresindesiniz?
slm zehraa, ben Ilgın'dayım ama hemen hemen her hafta sonu giderim Konya'ya.:)

Tepki Skoru
0
benim memleketim de sinop görülmeye değer bir şehir

Tepki Skoru
0
sinobun çok güzel olduğunu duydum gidilse nerede kalınabilir benim memleketim yozgat ama ordu fatsada oturuyorum
gerçekten ordu ve fatsa çok güzel
yozgat ta güzel ama denizi yok

Tepki Skoru
0
esraunal' Alıntı:
benim memleketim de sinop görülmeye değer bir şehir

kesinlikle haklisin. gercekten cok guzel bir yer. ben de sinopta okuyorum... 2 yildir sinoptayim. daha karakum ve merkezden baska bir yere gitmedim. yani gölete , şelalelere vs gitmedim. ama bu gordugum yerler bile cok guzel. fakat seneye golete ve selalelere de gitmeyi dusunuyorum... oralarin birer doga harikasi oldugunu duydum. resimlerini de gordum. gercekten oyle :D

Tepki Skoru
0
gökyüzü' Alıntı:
sinobun çok güzel olduğunu duydum gidilse nerede kalınabilir benim memleketim yozgat ama ordu fatsada oturuyorum

Yozgat'in koyleri cok hosuma gidiyor. ozellikle de bağlari ve nohut bahceleri... bağlara gittiğimizde sulama havuzlarini doldururlardi biz deyuzerdik. cok guzel gunlerdi... sinopta kalabileceginiz cok fazla yer yok. ya karakum civarlarinda bir pansiyon-ev kiralayacaksiniz ya da bir hotelde kalacaksiniz. ama bildigim kadari ile pansiyon-evler daha makulmus... (sanirim ayligi 300 civarina bulunabiliyor)

Tepki Skoru
0
ümidekes ve turkuaz arkadaşım ben konya selçukludayım :) sizlerle ve diğer konyalı arkadaşlarla tanışmak isterim :D hayli konyalı var burada ne güzel :D

Tepki Skoru
0
gökyüzü' Alıntı:
                                                                                           sinop gerçekten güzel.gittiğnizde öğretmen evinde kalabilirsiniz ama yoğun olabilir mustafa arkadaşımızın da dediği gibi pansiyon en uygunu denize nerdeyse sıfır pansiyonlar mevcut.görmenizi tavsiye ederim.özellikle hamsilos koyunu,şelalelerini,adayı,kalesini ve en önemlisi ceza evini.      

Tepki Skoru
0
mustafa sinopta olupta gezmemek olur mu?hamsilosa da mı gitmedin?yurtta kalmıyorsun anlaşılan oraları görmediğine göre.çok şey kaçırıyorsun.şelalelere muhakkak gitmelisin.biz en tepeye kadar çıkmıştık zor ama o temiz hava,suyun sesi herşeye değiyor

Tepki Skoru
0
esraunal' Alıntı:
mustafa sinopta olupta gezmemek olur mu?hamsilosa da mı gitmedin?yurtta kalmıyorsun anlaşılan oraları  görmediğine göre.çok şey kaçırıyorsun.şelalelere muhakkak gitmelisin.biz en tepeye kadar çıkmıştık zor ama o temiz hava,suyun sesi herşeye değiyor
ogrenci evinde kaliyorum :D kismet olmadi simdiye kadar. insallah 3. sinifta artik :D

Tepki Skoru
0
bu forumda benden başka BOLULU yok sanırım..:(

Tepki Skoru
0
Valla ben doğma büyüme Ankara'lıyım. Annem Urfa Siverek'li, eşim Maraş'lı. Yani anlayacağınız biraz karışık bir aileyiz. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle