Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sen Niye Evlenmiyorsun?

Tepki Skoru
0
benim öğrencilerim bi tane ya
maşallah çok zekiler onlara laf yetiştiremiyorum geçende bi öğrencim bana:öğretmenim sen niye evlenmiyosun diye bi soru sordu çok şaşırdım doğrusu hiç beklemiyodum ama çocuk işte bişey diyemedim ne olursa olsun onları çok seviyorum bigün hepiniz öğretmen olursunuz işallah tavsiye ederim yaniiiiiiiiiiiiiiii

Tepki Skoru
0
bende çok istiyorum bu yıl usta öğreticilik yapmıyorum kpss için ama çok özledim çocuklarla olmayı

Tepki Skoru
0
Evet ya çok hazır cevaplar gerçekten:) Benimde,bana hergün evlenelim diyen bi öğrencim var biliyomusun:) Ciddi ciddi hergün bu soruyu soruyor bana farlı şekillerde! Etkinlik sırasında gözüme bakıp "bak ev de açarım sana,hizmetçi de tutarım iyi düşün sende kamera var mı yoksa aliyim internetten görüşelim akşam" diyor yaw :) :) :) :) Valla bu ilgi alaka yaşıtımdan olsa böle hergün, çoktaann evlenmiştim ben :) :) :) :)

Tepki Skoru
0
BENİDE BİRTANESİ CİRKİN BİRİYLE EVLENDİRECEK.BENDE AKŞAM EVDEN KACACAKMIŞIM ODA BANİ EVE ALACAKMIŞ .ÖYLE DİYO VALLA

Tepki Skoru
0
bana da bu soru farklı bi sekilde gelmisti :)
ogretmenim dogru insani bulamadigin icin mi evlenmedin? :):):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle