Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şemsiye müzesi

Tepki Skoru
0
geçen hafta velilere yazı gönderdik ve evde çocuklarıyla birlikte şemsiye süslemeleri için yönlendirici bir yazı gönderdik, 3 gün mühlet verdik
sınıfta sonbaharla ilgili şarkılar faaliyetler yaptık. bu arada şemsiye müzesinin sergileneceği yer için yaprak şeklide faaliyet hazırlayıp çocuklara kestirdim.gelen şemsiyelerle müze hazırlandıktan sonra çocuklara yaptırdıgım yaprakları da öğrencilerime vererek istedikleri yerlere koymalarını sağladım camlarada yağmur bulutları ve yağmur damlaları yapıştırdık. o hafta sonu veli toplantımız vardı veliler toplantı çıkışında müzemizi gezdiler , çok etkileyici bir çalışma oldu,tavsiye ediyorum,görsel olarak da baya renkliydi...çalışmalarınızda başarılar dliyorum...

Tepki Skoru
0
degısık ve guzel bi calısma olmus ama velılerımden ıstedıgım en kucuk seylerı bıle cok gec yapıyolar hatta bı cogu yapmıyoo ama bıkmak yokk ısrarla ve degısık yontemlerlee onları egıtımın ıcıne alıcam:)

Tepki Skoru
0
bizimde okulun ilk aile katılım etkinliği idi ve herkez katıldı, inş böyle devam eder dediğinde haklısın yapmak istediklerinin şevkini kırıyorlar hatta banada okula gönderim siz yapın diyen bi velim oldu ben maksat öğrencimin yapması dedim...bi şekilde yapmak zorundalar yılmak yokkkkkkkk biz görevimizi yapalım onların boyutu onların olsunnn...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
böyle bir uygulamayı başara bildiğiniz için tebrik ederim 3 gün gibi kısa bir sürede velilerin hazırlamış olmaları da güzel

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle