merhabalar ben 2005 anaokulu öğretmenliğinden mezunuyum. bu siteyi geç farkettim ama ama olsun farettim yaa ve bunu haberi olmayan herkese söylemeliyiz. harika bi yermiş burasıı.. bende 2 yıldan beri bağımsız anaokulunda çalışıoruuumm.. mesleğimi gerçekten çok seviyoruumm. ama öğrenciliğimii çoooooooooook özleediiiiiiim. bizden kimseee yokmuuu burdaaaaaa??? herkese selamlaaaarrr....
1997 mesleki eğitim fakültesi el sanatları mezunuyum branşımda açık kadro bulunmadığı için atamam anasınıfı öğretmenliği olarak yapıldığı 9 yıldır bu mesleği yapıyorum mesleğimi çok seviyorum selçuk mezunlarının hepsine sevgiler
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım selçuk üniversitesi çocuk gelişimi 1.sınıftayım.burada çok yararlı bilgiler var.çok beğendim sitemizi...teşekkürler...
selamlar herkese ben de anaokulu öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim,mezun olup atananlar mesela halime hanım kaç puan aldınız acaba,malum seneye bizde düşcez bu derde birileri söyleyebilirse çok memnun olucam
herkese slm ben mef 2005 mezunuyum.4-L aslında 2003 mezunu olmam gerekirdi ama konyadan ve okulumdan ayrılamadım. şu an afyon dinarda bağımsız anaokulunda usta öğreticilik yapıyorum. tekrar görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın