Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Selçuklular Tanışalım !!! Paylaşalım !!!

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende çocuk gelişimi 3 sınıf öğrencisiyim

Tepki Skoru
0
bende anaoklu öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim ikinci öğretim okuyorum herkese slm ...

Tepki Skoru
0
selam bende 2002 selçuk üni.çocuk gelişimi bölümü mezunuyum.şuanda bağımsız anaokulunda görev yapıyorum.2.5 sene rehabilatasyonda çalışdım.malum kpss!kendi devrem yok ama çok heycanlandım.eminim hocalar aynıdır.ramazan hoca,türkan akyürek,figen güleş... hala ordalarmı.okulumu özledim.görüşmek üzere:)

Tepki Skoru
0
VALLA HEMEN YANI BAŞIMIZDALAR, HEPSİDE ÇOK İYİLER, AYRICA HOŞGELDİNİZ ARAMIZA :)

Tepki Skoru
0
okuloncesı 3.sınıf ogrencısıyım konyalı deılım ama sevıyorum konyayı duzenlı buluyorum en azından geldıgım yerden daha ıyı...(evet konyayı sevıyorum yanlış okumadınız ama kroları olmasa tam super bı sehır)...bolume basladıgımda herkes çok ıyı bır tercıh yaptıgımdan bahsedıp benı rahatlattı ama gunden gune karamsarlıgım artıyor...daıma su soru var zıhnımde KPSS de ne yapacagım..ondan sonra hayatımm nasıl sekıllenecek...okuloncesının acıgı cok fazla ve ogretmenlere duyulan ıhtıyac gun gıbı ortada ama sartlar bu donemkı atamalarda da adımızı ust sıralara yerleştıremedı...sınıf ogr.ıng,ilkogretım mat. yanında adımız sonuk kaldı NE OLACAK BIZIM HALIMIZ.............

Tepki Skoru
0
merak etme duygus atanırız atanamasakta özel sektörde iş imkanlarımız çok fazla ilk sene atanamasak bile ikinci sene atanırız.

Tepki Skoru
0
ben anaokulu öğrt. mezunum şu anda k.m.l de çocuk gelişimi öğrt. olarak liseye giriyorum. işletmelerde beceri eğitimi adlı bir ders var öğrenciler staja çıkıyorlar staj notu kaç tane olamalı ve nasıl verilmeli yazılı sözlü uygulamalı vs. bilgiye ihtiyacım var bilenler bana döküman yollayabilirlermi?
şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
meraba ben de çocuk gel. eğt. bölümü 2. sınıf öğrencisiyim yeni katıldım aranıza

Tepki Skoru
0
meraba bende okul önc 2 sınıf okuyorum
burada yeniyim ve
buraya bayıldım :D

Tepki Skoru
0
ben karamanlıyım ama doğup büyüdüğüm yer konya

Tepki Skoru
0
ben konyalıyım konya yı benimsediğin için teşekkürler genelde konya yı pek sevmio arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Mrb arkadaşlar 2006 mef anaokulu öğretmenliği mezunuyum şuan gümüşhanenin bir ilçesinde görev yapıyorum.Konyanın değerini buraya geldikten sonra anladım ve konyayı çok özlüyorummmm.Ama yinede şükrediyorum atandım ve burdayım.

Tepki Skoru
0
hoşgeldin mülteci06 hayırlı olsun ne güzel atanmışsın darısı bizim başımıza:) tayin istersin gelirsin be yau :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle