Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sayin meslektaŞlarim lÜtfen duyarliliĞinizi beklİyorum Önemlİ

Tepki Skoru
0
2 ay önce Urfanın Viranşehir ilçesinin bir köyüne atandım.okulum taşımalı bir okul olup, öğrencilerimin maddi durumları oldukça kötü.Sizlerden ricam gerek giyicek gerek de kırtasiye malzemesi anlamında yardımlarınızı bekliyorum. Öğrencilerinizin varsa çocuklarınızın kullanılabilir durumdaki eski ayakkabı elbiseleri bile olur.Çünkü gerçekten çok zor durumda gelenler var yardım etmek isteyen arkadaşlar bana özelden msj atabilirler şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Tepki Skoru
3
hocam, sizi anlıyorum ya da anlamaya çalışıyorum diyelim... bu konuyu geçen hafta açmış olsaydınız, topluma hizmet uygulamam için, sizin okulunuza gönderirdim malzeme/oyuncak, vs... ama artık geç kalındı maalesef...tabii yine, birşeyler yapmaya çalışırım kendi çapımda. gerektiğinde özelden mesaj atarım...

Tepki Skoru
0
hocam ben şimdi tesadüfen gördüm yazdıklarınızı elımızden ne gelıyorsa yapalım benim çalıştıgım okul bina degiştiriyor dışarda kalan bir sürü oyuncak kırtasiye malzemesi falan var onları ne yapsak diye dusunuyorduk benımle ıletişime geçerseniz size birazda olsa yardım edebılecegımı düşünüyorum..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle