Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

şartlı geçme nasıl olacak?

Tepki Skoru
0
adamlar genel not ort demiş ama dönemin genel not ortalamasımı senen mi açıklamamış.çıkamadım işin içinden valaa

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben de birkaç dersten şartlı geçtim.arastırdım dönem ortalaması mı önemli yoksa akademik ortalama mı baz alınıyor diye.sonuç olarakda akademik ortalamanın baz alındığını öğrendim.eğer tüm üniversitelerde aynı uygulama varsa-bu konuda bilgim yok-mezuniyetindeki ortalamaya bakılır sartlı gectiğin derslerinden kaldın mı gectin mi diye.yani şimdi ortalaman düşük bile olsa yükseltebilirsin ve şartlı derslerinden de geçmiş sayılırsın diye biliyorum ben:)

Tepki Skoru
0
o daha berbat bişeymiş o zaman :) yani anladığım kadarıyla mezun olmayı beklerken sana akademik yetersizlik deyip krediyi tamamlamak için o dersleri tekrar ettirebilir mi??
-mezuniyetindeki ortalamaya bakılır- derken bundan mı bahsediyoruz gerçekten benm de kafam karıştı :)

Tepki Skoru
0
mezuniyetindeki ortalama derken okuduğunuz 4 yılın ortalamasını kastettim.kafanı karıstırmak istemezdim de bende seninle aynı durumdayım.güz dönemi iyiydi derslerim.bahar dönemi düştü.arastırmalarıma göre sartlı gectiğin dönemin ortalamasına değilde mezun olacağındaki not ortalamasına bakılıyor mezun olabilmen için.yani derslerin iyi olursa ortalaman yükselir ve bu sartlı derslerin sana sorun olmaz:D ha bide şimdi bütünleme sınavı olcakmıs tüm üniversitelerde.sınavla da verebilirsin dersini.bence onu da takip et.için rahat eder en azından.

Tepki Skoru
0
sedefcim o zaman güz dönemindeki dd ve cd aldığn dersler güz dön. genel not ortalaması 2.00 ın altında olduğu için akademik yetersizlik uyarısı almışsın ve arkadaşın dediğine göre mezun olacağın zaman 4 yılın ortalamsına bakarak mezun olabilir veya o derslerden notlarını yükseltmen gerekebilir. kısaca anladığm bu. her geçen gün kredili sistemi daha ii anlıyorum :)) tabi yinede büroya sormakta fayda var :)

Tepki Skoru
0
evet aöf okul öncesi okuyorum 2 sınıfım 3 e geçtm tabii bu ders işini çözemedm daha ama :=))bunu net olarak nerden öğreneblrm acaba bürodakiler pek ilgilenmyor çünkü:)

Tepki Skoru
2
Bulunduğun ildeki büroyu aramak istemiyorsan Eskişehirdeki büroyu arayabilirsin bence.

Tepki Skoru
0
öyle yapayım ama anlarlar mı bilmem:D telefonda dert anlatmak zor biraz malum ben denym şansımı bakalm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle