Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sanırım herkes yıldı ve geri çekildi...

Tepki Skoru
0
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ben çıkıyorum sahura kalkacağım iyi geceler

Tepki Skoru
0
Hiç birimiz yılmadık mesajlara devam.Ben 48 le bile umudumu yitirmedim.9 yıldır özel okulda çalışıyorum ama atama için istifamı verip ev hanımı oldum.

Tepki Skoru
0
öğretmenlerim biraz sakin olun bu anladığım kadarıyla from yazılan bir yazı resmi değil birden hayal kurmayın daha kesin bişey yok hayal kurmayın diyorum sonu çok kötü oluyor ben bunu geçen sene çok yaşadım
ben de begüm hocam..kaç aldın geçen yıl ben 46.386 almıştım 9 temmuzda atanıyordum eşim le karar verdik ve 26 işaretlemediğimiz için atanamadık...

Tepki Skoru
0
arkadşaalr geçenyıldan2000 ancakkalmıştır.açıkçası bensınavın iptalini istemiyorum çünkü buyıl 48 aldım geçenyıl 41 di:( sınavı iptaledecekelrine kopyacılarınki iptalolsun bizim puanla ryendiden hesaplansın.
birde bizleri toplamakal uğraşmazlar en fazla fişlerler :) korkmayın yanlız değilsiniz....

Tepki Skoru
0
haaa birde şu var keşke dediğiniz gibi 35lerle 40larla kadrolu atanasakta ŞU 40 LA ANASINI ÖĞRETMENİ ATANDI ŞEKLİNDEKİ DÜZ MANTIKLI İNSANALRIN SÖZLERİ DOĞRULANSA.ÇÜNKÜ HALA ANLAYAMIYORLAR 40 LA ATANAN KİMSENİN OLMADIĞINI .......PROGRAMLANMIŞ ROBOTLAR GİBİ SABİT FİKİR DÜZ MANTIK TAMGAZ GİDİYORLAR.

Tepki Skoru
0
Hocam o düz mantıklar kendileri ya sıfır taban yada 21 le atanmışlardır.Akıllarının almaması çok doğal bence.Sinir oluyorum yaa...Soruları çalıp dağıtan bi sınıfçıymış.Uludağ Üni. 2007 mezunu bi sınıfçı.Gelen geçene dağıtmış.Kopyacıların Eğitim bil. sorularını tamamını doğru yapmasından belliydi zaten.Sıfır çeken arkadaşım bile varsa eğer daha şereflidir. Kimbilir ne olduda o puanı aldı derim.Anlayana tabi...

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat