Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SANAL GÜVEN

Tepki Skoru
0
bu forum gerçekten harika bir forum....kimse aksini iddaa edemez..serbest kürsü yazısı altında atışlar serbesti okudum..atış yapmaya karar verdim :D:D:Dgece gece bişey geldi aklıma :D:D delirmedim merak etmeyin :D bi kaçınız çok yakından tanıyor bi kaçınız hiç tanımıyor.. sizden istediğim güven verip vermediğimi cevaplamanız yakın bi zamanda bi arkadasımla bi olay yasadım ve kırılan taraf ben oldum..meraklarım mı arttı yoksa bişeyleri duymakmı istiyorum bilmiyorum :(:(:(

Tepki Skoru
0
açıkçası ben seni hiç tanımıyorum fakat bu sitede olan herkez tanımasam bile bana güven veriyor:)

Tepki Skoru
0
bence sanal olsun olmasın bir yalan cıkana kadar güven sözkonusudur... ben herkese guvenirim sanalda olsa taki yalan soyleyip guvenimi yitirince ye kadar...

Tepki Skoru
0
hayırdır dondurma...öldürdün gülmekten beni...katılıyorum demişsinya :D:D:D:D yarışmacı arkadaslarada başarılar dimi :D:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
forumda 4-5 kişi kalmışız beaaa... konuyla alakalı degil biliyorum... :p :D :D

bu arada bende magnuma katılıyorum... :D :D

Tepki Skoru
0
katılan katılana maşallah ben hep böle sorular soruyumki sizde katılın ayyy gece gece saçmalamaya başladım :D:D:D:D:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
Sana katılıyorum aylin... :D Yarışmacı arkadaşlara başarılar.... :p :D

Tepki Skoru
0
öznurum cicimmmm bende seni seviyorum canımmmm :D:D:D:D:D:D:D:D
benimde güvendiğim nadir insanlardan biri sensin....:D

Tepki Skoru
0
celo' Alıntı:
ben de öznura katılıyorum..:D
bi sorun var celo...öznura katılman için beni yakından tanıman lazım galiba ama biz tanışmıyoruz bile :36_11_6::36_11_6::36_11_6:

ama sende bana bu kadar çok güveniyorsan teşekkür ederim :36_1_21:

Tepki Skoru
0
aaylin_21' Alıntı:
celo' Alıntı:
ben de öznura katılıyorum..:D
bi sorun var celo...öznura katılman için beni yakından tanıman lazım galiba ama biz tanışmıyoruz bile     :36_11_6::36_11_6::36_11_6:

ama sende bana bu kadar çok güveniyorsan teşekkür ederim :36_1_21:
öznur demiş ya bana bu site güven veriyo, bu sitedekilere güveniyorum diye işte ona katılıyorum, yazamadım o zaman işim vardı cevap ta yazmak istedim:D:D .. hem öznur anlattı seni bana:D:D

Tepki Skoru
0
turkertuto' Alıntı:
bence sanal olsun olmasın bir yalan cıkana kadar güven sözkonusudur... ben herkese guvenirim sanalda olsa taki yalan soyleyip guvenimi yitirince ye kadar...
şimdi gülersinizz siz amaa:D:D:D neysee :D:D:D ben tuto ya katılıyorumm..dediği gibii sanal olsun olmasın eğer bir yalan çıkmamışsa gün yüzüne güvenim sonsuzdur benim..ama unutulmamalıdır kii yalancının mumu yatsıya kadar yanarr..eğer işin içinde yalan varsa ve ben bunu fark ettiysemm allahhh karışmamm gerisinee:D:D:D

hımm bide şeyy..seni az çokk tanıdık işte ciciii..sana da güvenilirmişş gibime geliyorr..yanılmıyorumm dimii:D:D:D

sevgiyle kalınn..mutluu kalınn şekerlerr...

Tepki Skoru
0
Güvenin sanalı gerçeği olmaz.Kişiyle alakalı bir şey bu.Kimisi babasına bile güvenmez:) kimiside Türkiyeye pkk konusunda destek veriyoruz diyen amerikaya bile güvenir:) şimdi iki örnekte yanlış demi.O yüzden bu işin sanalı gerçeği olmaz arkadaşlar.İsteyen istediği kişiye güvenebilir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle