İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğünce Okul Öncesi Eğitimi Kadrosuz Usta Öğreticilik Semineri yapılacaktır.
Adaylar Samsun-İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüzde oluşturulan büroya 21 Temmuz 2008 - 30 Temmuz 2008 tarihleri arasında müracaat edebileceklerdir.
SEMİNERE KATILACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:
1- Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına kayıt yaptırdığı halde bugüne kadar eğitim seminerine hiç katılmayanlar,
2- Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi veya Çocuk Gelişimi ve Bakımı mezunu olup, bugüne kadar eğitim seminerine hiç katılmayanlar,
3- 2001-2002-2003-2004-2005 ve 2006 yıllarında düzenlenen eğitim seminerlerine katıldığı halde bugüne kadar kadrosuz usta öğretici olarak hiç görev almayanlar,
4- 2006 ve 2007 yıllarında düzenlenen eğitim seminerlerine katıldığı halde bugüne kadar kadrosuz usta öğretici olarak görev almayanlardan puanlarını yükseltmek isteyenler.
Yukarıdaki şartları taşıyanlar ; 04 Ağustos 2008-15 Ağustos 2008 tarihleri arasında İlkadım Sema-Cengiz BÜBERCİ Kız Meslek Lisesi’nde seminere tabi tutulacaktır.
ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER:
1- Dilekçe ( İlkadım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden temin edilecektir. Web sayfamızdaki Dosyalar bölümünden de indirilebilir.),
2- Öğrenim Belgesi (Aslı ve Bir Adet Fotokopisi)
3- Nüfus Cüzdanının aslı ve Bir Adet Fotokopisi
4- Banka Dekontu ( Adaylar, Akbank-Samsun Çiftlik Şubesi-Halk Eğitimi Merkezi Okul-Aile Birliğinin 87403 nolu hesabına 35,00 YTL. ücret yatıracaklardır)
GEREKLİ BİLGİLER :
1- İlkadım Halk Eğitimi Merkezi’nin Adresi : İlyasköy Mahallesi, aziziye caddesi, No:187
( İki nolu hat dolmuşlarla merkeze ulaşılabilir).
2-Telefonlar : 0.362.236 23 88 - 236 23 89
3-Müracaatlar; belirtilen tarihlerde ve mesai saatleri içinde alınacaktır.