2009 mu bu bahsetiğinizmerhaba 6-17 ağustosta başvurular var demişsiniz seminer tam olarak hangi tarihte biliyormusunuz
2009 mu bu bahsetiğinizmerhaba 6-17 ağustosta başvurular var demişsiniz seminer tam olarak hangi tarihte biliyormusunuz
alıntıyı yaptığınız yazı 2008 de tarih üst köşede yazıyor2009 mu bu bahsetiğiniz
bu seminer duyurusu eski gidebileceğiniz illerin meb adresini takip etmeniz daha doğru olacaktırmerhaba bu yeni seminer dimi? aşağıda olan tarihler 2008 2009 senin dediğin dimi ? gelecek olanlar varda. bilgilendirirsen sevinirim.
arkadaşlar 2009 2010 olmalı bu eski haber. enkesin samsun meb adresinden bilgi alırsınız. kendi gidebileceğiniz yada bulunduğunuz şehrin meb adresini takip edinyazılan alıntıda samsun usta öğretici semineri yazan yazıda 2008 tarihi var 2009 yılı için kesin tarihmi 21-30 haziran
bana mı dedinkız tugba sen otur ders calış bak ben surunuyom
Bulunduğunuz ilin veya başvuracağınız illerin il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerini ziyaret ederek semierlerin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.slm 2009 da usta öğreticilik semineri varmı lütfen yardımcı olurmusunuz:d