Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sakaryalı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben nişanlıyım nişanlım sakarya anatamirde memur yazın düğünüm olacak ve oraya gelmek zorunda kalacağım aöf3.sınıf öğrencisiyim kayseride iki yıldır usta öğretici olarak görev yapıyorum. ben kayseride almış olduğum 60saatlik usta öğreticilik kursu sertifikamla 2008 2009 eğitim öğretim yılı için sakarya milli eğitime başvursam kabul edilir mi? kayseride başka şehirlerden alınan sertifikalar ve daha önce görev yapıp yapılmadığı dikkate alınıyo ama ben duydum ki sakarya da böyle bi durum söz konusu değil yani başka şehirde görev yapmış olsada oraya başvuru yaptığımız zaman görev yapmadı kabul ediliyormuşuz bilgisi olan lütfennn yardımcı olsun arkadaşlar şimdiden tşkrler....

Tepki Skoru
0
ayy canım yaaa saol bilgi verdğn verdğn içn

Tepki Skoru
0
heralde forumda hiç sakaryalı arkadaş yokk ::(:(:(

Tepki Skoru
0
slm ben düzceliyim düzcede çalişmiştim usta ögretici olarak eş durumundan bende iskenderuna geldim iskenderuna geldiğimde başvuruda bulunmuştum sertifika fotokopisini istemişlerdi.Ayrıca Düzcede çaliştığim okul müdürlerinden orda çaliştigima dair yazı istemişlerdi bende çaliştiğim okuldan yazılı kagıtta götürmüştüm.Ama bu her ilde geçerlimi onu bilmiyorum.Belgelerimi hazırladıktan sonra normal bir şekilde atamam olmuştu.

Tepki Skoru
0
altucuğum lütfen bişey yaz bu konuyla ilgili sen sakaryadasın bildiğim kadarıyla

Tepki Skoru
0
HAYIR HÜSselcim kesinlikle öyle değil altu usta öğreticilerin bulunduğu bi yerde staj yapıyormş sakaryada onlara sorması için demiştim canım.

Tepki Skoru
0
canım önce ıkametkh ıstıyolar burdan alnlara öncelık tanıyo zaten bu yazda aguststa semıner açılcak osamna kdar evlenırsen bence gır zaten ole bişi kabul edılırse eskısının puanını kullanabılırsın ama öncelik burası tanıyolar sertfka onemlı ama sen okuyosun sansın var yınede

Tepki Skoru
0
sta ğretici atama sul v esaslarında ;
not:İlinizde ikâmet etmediği halde, görev almak üzere başvuruda bulunan kadrosuz usta öğretici adayları da ibraz edecekleri belgelere göre yukarıdaki tabloda belirtilen öncelik sıralamasına tabi tutulur.

Eğitim Seminerine Tabi Tutulmadan Doğrudan Görevlendirilebilecek Olanlar :

Aşağıda belirtilen adaylar eğitim seminerine tabi tutulmadan görevlendirme tablosundaki

öncelik sıralamasına göre görevlendirilirler.

a)Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisans belgesi/diploması olanlar,

b)Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü lisans mezunları (Müracaat eden lisans mezunlarının sayısı il milli eğitim müdürlüğüne verilen kontenjandan fazla olması halinde, öncelik sıralaması adayların KPSS’den aldıkları puan üstünlüğüne göre yapılır),

c)Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ön lisans mezunları

d)Meslek Yüksek Okullarının Çocuk Gelişimi Bölümü ön lisans mezunları,

e)Geçtiğimiz yıllarda kadrosuz usta öğretici olarak başarılı görev yapanlar (Kadrosuz usta öğreticilerin çalıştıkları her eğitim-öğretim yılı için denetimi yapan ilköğretim müfettişi, okul müdürü ve koordinatör müdürler tarafından düzenlenen değerlendirme raporlarında başarılı sayılanlardan sürekli görev alanlara öncelik tanınır),

diyor. sende daha önce başarılı olarak görev yaptğın için sertifikanın pekte anlamı yok. olsa bile 2 ylda 1 yeniden seminere katılman gerekiyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle