Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Saglık raporu

Tepki Skoru
0
arkadaslar bu sene saglık raporu yokmus kılavuzda saglık beyanı dıye bır ek 6 varmıs o bıızım tarafımızdan ımzalanacakms bu konu hakkında bılgısı olan var mı degsms gornuyo ama yınede emn olamyrum işte

Tepki Skoru
0
ben dün aldım sağlık raporunu.6 ay geçerliymiş.

Tepki Skoru
0
sağlık raporu yok bu yıl. atanınca götürülecek evraklar arasında yazmıyor zaten

Tepki Skoru
0
ya bende genel olarak göz gezdirdim sonra detaylı okurum dedim. tatil olayı çıkınca biranevvel alayım dedim.14ünde burda olmıcam atanırsam bayramdan sonra başlıcam.acele işe şeytan karıştı işte:) akciğer filmi bile çektiler yaaa. aaman neyse atanayımda feda olsun :)

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar yokmuş ben dün onaylatmaya gidince sordum yok dediler sağlık beyanı varmış o da kılavuz da ek kısmında var onu doldurup verecekmişiz sabıka beyanı gibi yani

Tepki Skoru
0
eminmisiniz arkadaşlar ? ben MEB e sordum bugün ve alınması gerektiğini söylediler. ama göreve başlanıncada süre tanıyolarmış.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu konuyu bir kesinliğe kavuşturalım mı ne dersiniz ? herkes atandı ve artık belgelerini tamamlamaya çalışıyor. yani sağlık raporuda çok ucuz birşey değil. son olarak kesin bilgi nedir. tşkler

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar atanan arkadaşlara hayırlı olsn, sağlık raporu yok sadece beyan ediyoruz, bu arada benm banka hesabım yok arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşsın bizmi hesap açıyorz yoksa meb mi ??

Tepki Skoru
0
sağlık beyanı var diyorsunuz ama ben atandığım ilçe milli eğitim müdürlüğüyle görüştüm illa tam teşekküllü sağlık raporu istiyoruz diyorlar.ne yapıcam hiçbirşey anlamadım

Tepki Skoru
0
Ya valla ben tam olarak bilmemekle beraber kılavuzda sağlık raporu diye birşeyin yazmadğını farkettim.Sağlık beyanı diyor onda da kendi imzamız var.Yarın il mill eğitime gidecğim bakalım.
Gerekirse burdan bildiririz.

Tepki Skoru
1
merhaba arkadaşlar atanan arkadaşlara hayırlı olsn, sağlık raporu yok sadece beyan ediyoruz, bu arada benm banka hesabım yok arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşsın bizmi hesap açıyorz yoksa meb mi ??
hesabı gittiğiniz okul hangi bankayla anlaşmışsa o bankaya gidip hesap açıyorsunuz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bide belgelerde ' mal bildirimi' var. onu atandığımız il milli eğitimden mi alıyoruz?

Tepki Skoru
0
atanmış olan öğretmenlerden istenen belgeler arsında sağlık raporu da var;kılavuzda yazmıyor olsa da, memurlarnetten bakabilirsiniz

Tepki Skoru
0
atanmış olan öğretmenlerden istenen belgeler arsında sağlık raporu da var;kılavuzda yazmıyor olsa da, memurlarnetten bakabilirsiniz
klavuzdakine inanmayıp memurlarnettekine mi inanın diyosunuz hocam şimdi?? :D

bende şu mal beyanı işini anlamadım aslında :S

Tepki Skoru
0
Memurlar nete pek de kulak asmamak lazım. Ne kadar dedikodu döndüğünün farkında değil misiniz? Milli Eiğitim Müdürlüğünü aradım. Hastaneden rapor mu almamız gerekiyor dedim. Cevaben: "Hayır bizden istenen belgeler arasında sağlık raporu yok tercih klavuzundaki belge var. Siz doldurup teslim edeceksiniz." dendi... Bilginize

Tepki Skoru
0
arkadaşlar normalde sağlık raporu artık yok sağlık beyanı istiyorlar ama nederndir bilmem ve nasıl oluyorsa bazı illerin milli eğitim müdürlükleri istiyo

Tepki Skoru
0
İstenen belgeler arasında yok ve bazı MEM ler istiyorsa bunu bir şekilde MEB e duyurmak gerekir. Yazık günah insanların onca zaman ve para masrafına

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle