Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Saglık raporu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben milli eğitimde sordum. atandığınız yerin milli eğitimini arayın sorun bazı iller istiyorlarmış dedi. bende samsun havzaya atandım. bugün aradım ve eğer okul öncesi öğretmeniyseniz almanız gerekiyor dedi görevli kişi. bence önce atandığınız yeri bi arayın one göre alın.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben daha önce sözleşmeli atandığım için biliyorum,mal mildirimini atandığınız mem den alıyosunuz bazı yerleri dolduruluyo..kararnameyi almaya gittiğinizde onuda alırsınız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugun kararnamemi aldım konyadan ve sağlık raporu fln istemediler sadece bi form verdiler ki bu form kılavuzda ki ek 6 alıyor onu doldurdum.Mal bildirim evrakı ve adli sicil kaydı tebliğ tebellüğ evrakı hepsini bana il milli eğitimden verdiler ben de doldurup teslim ettim yarın ilçe milli eğitime ordan da okuluma gidip görevimi başlatıcam nasipse.
Ama tavsiyem il milli eğitme sormadan almayın sağlık raporu fln.

Tepki Skoru
0
Bugün bakanlığın atama bölümünü aradık arkadaşlar. KESİNLİKLE SAĞLIK RAPORU ALINMAYACAK isteyen bazı MEM ler varmış biz hepsine yazı gönderiyoruz dediler. Bende bugün giresun MEM e gittim orda da istemiyoruz dediler. atandığınız yerdeki milli eğitim müdürlüklerine klavuzu bi okutun önce ;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle