Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sadece düşük puan yorumu yapanlar okusun

Tepki Skoru
0
KPSS sınavı yapılmadan önce öğretmen olarak atananlar tühhhhh acaba nasıl öğretmenlerdi bak görüyormusunuz onların hiç birini eleme şansı olmadı bu devletin bizim çocuklarımız, yeğenlermiz onların elinde aaaa hatta bazılarımız dershanede kpss sınavına onların verdiği eğitimle hazırlanıyoruz bak nasıl unuttum üniversite hoclarıda zamanında kpss sınavında elenerek alınmadı ve biz onlardan eğitim aldık. Yaaa sayın öğretmen arkadaşlarım şu ben yüksek puanlıyım iyi öğretmenim diyen arkadaşlarım nerde yaşıyorsunuz burası Türkiye biraz haber dinleyin yakın tarihinizi unutmayın gelip geçen siyasetçileride unutmayın. Hatırlamıyorsanız geriye dönük araştırın neler geldi neler geçti bu ülkedeki meslek sahibi insanların başından. O zaman sınavın gerçekten bir kriter olup olmadığını öğrenirsiniz size zorla dayatılarak uygulatılmış sistemlerin gerçeklikle alakası olmadığını sadece siyasetin gerektirdikleri olduğunun farkına varırsınız :)))))))

Tepki Skoru
0
YÜKSEK PUAN İLE İYİ ÖĞRETMENİM DİYENLERE
Bu ülkede kpss sınavı yokken eğitimciler ne şekilde atanıyordu? Unuttuk sanırım ve tühhh çekelim
1.Şuan çocuklara eğitim verenlerin çoğunluğu bu sınav sayesinde elenmedi.
2. Eğitimci olan anne baba veya tanıdıklarımızın hangisi kaliteli eğitimci bilmiyoruz onlarda elenmedi kpss ile
3. Dershanelerde bizlere eğitim veren hatta KPSS sınavına hazırlayan bir çok eğitimcide bizlere eğitim vemeye devam ediyor
4. Üniversite hocalarını unuttum affedin onlarda KPSS sınavından geçmedi
Ne şanslıymışız bu kadar başarı seviyesinin ne olduğu belli olmayan eğitimciler tarafından eğitilmişiz.

Arkadaşlar nerde yaşıyorsunuz yaa siz burası Türkiye oturun yakın tarihinizi öğrenin önce sizlere zorla dayatılarak verilen sistemlerin sonrasında doğru olduğunu kabullene kabullene bu hale geldik biz. Bu ülkede yaşayan bir çok meslek sahibi kişlerin başından bu zamana kadar neler geldi neler geçti hatırlayın bu ülkenin her hükümet döneminde neler değiştirdiğini hatırlayın hatırlayamıyosanız araştırın. Siyasetin getirdiği herşeyin bu ülkenin faydasına olduğu kadar zararının olduğunuda unutmayın en yakın örnek ziraat mezunlarını eğitimci diye verdiler dimi. Onları yediniz alan mezunu olan meslektaşlarınızı KPSS sınavı sayesinde hazmedemediniz:)))) nasıl bir anlayış anlamam ki.

Tepki Skoru
0
KPSS sınavı yapılmadan önce öğretmen olarak atananlar tühhhhh acaba nasıl öğretmenlerdi bak görüyormusunuz onların hiç birini eleme şansı olmadı bu devletin bizim çocuklarımız, yeğenlermiz onların elinde aaaa hatta bazılarımız dershanede kpss sınavına onların verdiği eğitimle hazırlanıyoruz bak nasıl unuttum üniversite hoclarıda zamanında kpss sınavında elenerek alınmadı ve biz onlardan eğitim aldık. Yaaa sayın öğretmen arkadaşlarım şu ben yüksek puanlıyım iyi öğretmenim diyen arkadaşlarım nerde yaşıyorsunuz burası Türkiye biraz haber dinleyin yakın tarihinizi unutmayın gelip geçen siyasetçileride unutmayın. Hatırlamıyorsanız geriye dönük araştırın neler geldi neler geçti bu ülkedeki meslek sahibi insanların başından. O zaman sınavın gerçekten bir kriter olup olmadığını öğrenirsiniz size zorla dayatılarak uygulatılmış sistemlerin gerçeklikle alakası olmadığını sadece siyasetin gerektirdikleri olduğunun farkına varırsınız :)))))))
YÜKSEK PUAN İLE İYİ ÖĞRETMENİM DİYENLERE
Bu ülkede kpss sınavı yokken eğitimciler ne şekilde atanıyordu? Unuttuk sanırım ve tühhh çekelim
1.Şuan çocuklara eğitim verenlerin çoğunluğu bu sınav sayesinde elenmedi.
2. Eğitimci olan anne baba veya tanıdıklarımızın hangisi kaliteli eğitimci bilmiyoruz onlarda elenmedi kpss ile
3. Dershanelerde bizlere eğitim veren hatta KPSS sınavına hazırlayan bir çok eğitimcide bizlere eğitim vemeye devam ediyor
4. Üniversite hocalarını unuttum affedin onlarda KPSS sınavından geçmedi
Ne şanslıymışız bu kadar başarı seviyesinin ne olduğu belli olmayan eğitimciler tarafından eğitilmişiz.

Arkadaşlar nerde yaşıyorsunuz yaa siz burası Türkiye oturun yakın tarihinizi öğrenin önce sizlere zorla dayatılarak verilen sistemlerin sonrasında doğru olduğunu kabullene kabullene bu hale geldik biz. Bu ülkede yaşayan bir çok meslek sahibi kişlerin başından bu zamana kadar neler geldi neler geçti hatırlayın bu ülkenin her hükümet döneminde neler değiştirdiğini hatırlayın hatırlayamıyosanız araştırın. Siyasetin getirdiği herşeyin bu ülkenin faydasına olduğu kadar zararının olduğunuda unutmayın en yakın örnek ziraat mezunlarını eğitimci diye verdiler dimi. Onları yediniz alan mezunu olan meslektaşlarınızı KPSS sınavı sayesinde hazmedemediniz:)))) nasıl bir anlayış anlamam ki.

hocam süpersiniz.... tebrikler.... :)

Tepki Skoru
0
Hocam rica ederim de inşallah anlatmak istedğimi anlayacak kapasite genel kültür vardır arkadaşlarda. Bu arada internet gitti msjım gitmediğini gördüm iki sefer yazdım anlatmak için kendimi parçalamaya çalıştığımı düşünmesin arkadaşlar. Çünkü zaten anlayan anlar

Tepki Skoru
0
arkadaslar biz neden böyleyiz varmıdır bu kadar kendi içinde sorunlu başka bir branş daha maalesef ki yoktur.iyi öğretmenliği ,kötü öğretmenliği geçtim ne olur birbirinize insanlığa yakışır şekilde davranalım.Öğretmensek hepimiz bir olup kenetlenelim ama en çok köstek biziz tartışmanında ,öğretmenlere bizlere yakışır şeklini korumak lazım.düşük alan arkadaşlar evet atanamadılar ,haklılar onlarda meslek aşkıyla yanıyorlar ve bir an önce birer sınıfları tatlı tatlı öğrencileri olsun istiyorlar,yüksek alıpta çok ücra dağ köylerinde çalışan arkadaşlar sizlerde çok ama çok fazlasıyla haklısınız şöyle ki sözleşmeli öğretmenlik maalesef çakılı kadro oluyor yıllarca tayinin çıkmıyor çocuğunu,eşini,annesini,babasını herşeyini ardında bırakıyor bu insanlarda bence birbirimize kızmak yerine çözüm bulalım ve hepimiz için tek çözüm olan şubat atamasına yoğunlaşalım bakan açıklama yaptı şubatta atama yok diye hepimiz mail atalım imza yollayalım yani birşeyler yapalım ve şubatta yapılan atamanın kadrolu olması yönünde ısrarcı olalım tek kurtuluş bu böylece yüksek puanlı arkadaşlar istedikleri noktaya atanabilir onlarda haklı sözleşmeliyseniz sadece tek tercih hakkınız var ancak kadroluya tercih yapabiliyorsunuz boşalan yerlerede daha düşük puanlı açıkta kalan arkadaşlar gider ve herkes için faydalı birşeyler olur diye düşünüyorum lütfen çözüm bulalım başka düşüncesi olanlar varsa lütfen paylaşssın sonuçta akıl akıldan üstündür ben daha iyi fikirleri olan arkadaşlarıma kızmak yerine teşekkür ederim bilirimki hepimizi okul öncesi öğretmenlerini düşünmüştür çünkü,BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Tepki Skoru
0
nice yüksek puan alıp öğretmenler odasında çay içip cocukları yardımcıya brakanları gördük ben emek verdim ilk öğrencim lise 2 de ve hala arıyor ona kattıklarımdan dolayı teşekkür ediyor geçen seneki öğrencilerim kımızı kurdele alan ilk on grubuna ggirmiş ve beni arıyorlar önemli olan bu bence ben gecemi gündüzümü möesleğime verdim adaletsiz bir yuarış sınavına değil herkes branşına göre yarışıp mesleki bilgilerini ortaya koysaydı hak verirdim

Tepki Skoru
0
şubatta atama yok diye güya resmi açıklama yapılmış ama bence bizleri sindirmek büyüyen mücadelemizi bastırıp bizi yıldırmaktır yılmadan devam edelim elimden ne gelirki demeyin hergün 1 mesaj atsanız bile bu büyüyüp ses getirecektir haklı mücadelemize devam edlim şubatta hepimşz atana biliriz durmayın kızlar hadi

Tepki Skoru
0
saçma bi platform olmuş bence insanları birbinine dişürmenin bi alemi yok.. iki tarafda kendine göre haklı elbette... ama yüksek puanlı insanlara söylüyorum 80 almanız sizin okul öncesinde kaliteli egitim verdiginiz anlamına asla gelmez!! sanki derste cocuklara oturupta trigonometri yada anayasa dersleri veriyor gibi konusuyorsunuz!!! bu nasıl bir polemiktir ben anlamadım gitti?? sen oturupta ders çalışırken bir başka hocam sınıfında kendini mesleginde yetistiriyor deneyimine bir yeni gün daha ekliyordu.... üstelik bu işi taaaa ortaokuldan kendine hedef belirleyip ortaokulda bile cocuk gelişimi alan ögrenciler var bu insanların arasında, tıpkı benim gibi ben bu meslegin derslerine ortaokulda basladım... şimdi biri cıkmış gelmiş yada birileri kps den 80 aldım ben daha iyiyim diyor... yesinler senin seksen puanını :)) sen ve senin gibiler şimdi bu atanan 40 lı puanlı arkadaslarımdan utanıyorsunuzdur eminim.. bu acıdan size bir tavsiyem var üzerine bir pankart as ve orda koccaman bir kpss=80 yaz olurmu... sınıfına hatta kapına evin kapısına her yere yaz :))))
elinize sağlık yüreğinizie sağlık içimden geçenlerin bir kısmını yazmışsınız.burdaki yüksek puan aldığı için kendini bulunmaz hint kumaşı zannenden insanlara cevap bielvermek istemiyordum.Çünkü böyle bir düşnücceye sahi ppolamalrı kendileini nekadar beğendiklerini kibirlerini gösteriyor.ama cevabınızı okuduktan sonra benim gibi birilerinin olduğunu görmek mutlu etti beni. :) asudeyim arkadaşım tanışmak isterim seninle....

Tepki Skoru
0
şu ya da bu puanla atanmakmı atanamamakmı tartışılır ve bir sonuca varılamaz, orası kesin ama bence sorun bakanlığın ilk atamadan sonra ayy bu sayı yetmedi bi on bin daha alalım konusundaki aptallığı, ben ilk atamayla urfanın arap halkının yaşadığı bir köye geldim. sevinip aniden dibe vuranlardanım yani puanım 69 ve çalıştığım ortamı görmeniz lazım. ama şimdi 49 la merkezde olanları görünce ki bu onların suçu olmamasına rağmen nimet çubukçuyu bulup hıncımızı alamayacağımıza göre onlardan çıkarıyoruz ..vs birbirimizi yemeyelim arkadaşlar:)

Tepki Skoru
0
BENCE EĞER ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLABİLECEK YETERLİLİĞE SAHİPSEK, ÖĞRETMEN OLABİLECEK YETERLİLİĞE DE SAHİBİZDİR DEMEKTİR.
KPSS'NİN MANASI = çok mezun verıyorlar, az kadro açıyorlar, bizi at yarışına sokuyorlar, tıpkı öss gibi..

Tepki Skoru
0
vallahi arkadaşalar kpss kesinlikle bir öğreetmenin başarılımı başarısızmı olacağını belirlemez önemli olan ne yönde yetiştiğinizdir.Arkadaşım matematik öğretmeni olan bir arkadaşın eğitim felsefesini bilmesinin ne mantığı varya ya oturup ta arkadaşlar hadi matematikten sıkıldık bakın ben kpss ye hazırlanırken eğitim bilimlerine cok çalıştım hadi size onumu anlatayım diyecek ya böyle bir şaçmalık olamaz.Arkadaşlar çok çalışan çok emek veren arkadaşlara saygımız var ama lütfen birbirimizi suçlamayalım bu eğitim sistemimizin bir saçmalığı ya kpss yle öğretmen almak ne kadar mantıklıysa eğitim sistemimiz okdar mantıklı düşünün artık sizzz...............

Tepki Skoru
0
yok eğitim felsefesini anlatmazda orda öğrendiği yöntemleri uygulayabilir.Eğitim bilimlerinin her öğretmen için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
Bence bu puanlar insanın bilgiisni belkide zekasını belirliyor. Ama öğretmenlik kabiliyeti helede vicdan ve insaniyetliği bu bilgiler ve puanlar ölçemez. Teorikte değil ama pratikte eline su dökülemeyecek öğretmenler var. Her yönüyle düşünülüp değerlendirilmeli. Şartlar farklı olabilir. okul yada özel ders dersane imkanları falan.Herkes aynı şartlara sahip değil. İyi vicdalı gerçekten öğretmen olan öğretmenlere her zaman ekmek var bence . Sonuçta bizler mühedis gibi teknik elemanlar değiliz. Bizde en önemli şey davranıştır. Puanlar öğretmenliği kesinlikle ölçemez. Sınav mecburiyetten

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle