Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Resimlerin hiç birini göremiyorum

Tepki Skoru
0
resimleri firefox, opera ve explorer de hiçbirinde göremiyorum explorer da küçük kutu içinde x var ama sag tık resmi göster desem de göstermiyo yardımssaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrressaassrrre

Tepki Skoru
0
hocam "google chorom" kullanıorum ben ..bnde bir problem yok..gözküyor.
istersenz birde onu indirin öle siteye tekrar girin.

Tepki Skoru
0
resimler görünmüyor ve anladığım kadarıyla bir tek bende değil bu.. lütfen bi göz atın artık :hhf:

Tepki Skoru
0
bende resimleri göremiyorum lütfen çalışmaları hızlandırın teşekkürler

Tepki Skoru
0
3 gündür sitedeki resimleri göremiyorum başka bir sorun mu var acaba?" resim ekleye" girmiştim en son etkinlik paylaşmak için sonra resimler kayboldu ne yapmam lazım ? bilenlerin yardım etmesini rica ediyorum lütfennnn

Tepki Skoru
0
kimse yokmu hala göremiyorum ben resimleri ne olur kimsesiz kaldım sanki.Daha önce basit sorunlara bile cevap verirdiniz arkadaşlar ne olur yardım edin.Herkes çok mu meşgul bizim sitemizde yardımsever arkadaş çoktu hadi ama ...:36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
arkadaşım şuan hiçbir problem yok..sitde herkes resmleri görebliyor..
senn bilgisayarında bir problem olabilir..

Tepki Skoru
0
bir kaç gün önce drama etkinliklerine ve tekerlemeler bölümüne yüklediğim drama ve tekerlemeleri göremiyorum.Drama ismi Hop çiki beybi,tekerleme, bir gel de cebime gir.
ilgilenirseniz sevinirim

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
sitedeki yedekleme yüzünden son 3-4 günde yüklenen konuların tekrar yüklenmesi gerekmektedir ... konular görünmez tekrar yüklemeniz lasım

Tepki Skoru
0
merhaba.yeni üyeyim.artık buradan yükleyebilirsiniz dediğiniz size ait yeni adresten müzik dosyası yollamaya çalışıyorum ama Kopyalanamıyor yazısıyla karşılaşıyorum.Müzik paylaşım sayfasına nasıl müzik ( mp3 ) ekleyebilirim acaba ?

Tepki Skoru
0
Hocam mp3 boyutunun çok yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilir.
İsterseniz mp3 ü rar veya zip dosyasıyla sıkıştırarak yollayabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
mp 3 ü rar olarak yollamaya çalışıyorum zaten.ama önce yükleme skalası çalışıyor.Sonra kopyalayamadı yazısı çıkıyor.anlayamadım.

Tepki Skoru
1
Telif hakkı içeriyordur bu yüzden yükleme yapılamaz.

Tepki Skoru
0
bu sitede nasıl dosya yükleyeceğimi tarif eden yazıyı okudum.aşağıdaki linki veriyor.
http://www.7renkakademi.net/dosya/
burdan deniyorum.maksimum dosya boyutu 53.20 mb yazıyor.benim yüklemeyi denediğim boyut 2 mb.
ama anlayamadığım bir terslik var.
dosya kopyalanamadı yazıyor

Tepki Skoru
0
az önce telif hakkı olmayan bir parça yüklemeyi denedim .Çünkü bu müziği evde müzisyen arkadaşlarla beraber 15 sene önce sırf eğlence olsun diye yapmıştık.Ama üzgünümki sitede dosya yükleme başarısız.Yada benim üyeliğimde bir sorun var.Aslında çok sorun değil ama ben başkalarının paylaşımlarından faydalanıpta,ihtiyacı olan arkadaşlara bu konuda yardım edemezsem YÜKLEYEMİYORUM cevabı sanki bahane gibi gelecek diye düşünüyorum.Herkes yükleyeblirken bende sorun olması tuhaf yani..neyse herkese iyi geceler.

Tepki Skoru
0
bu arada Yetkilerim alanında HTML kodları KAPALI .bununla bir ilgisi olabilirmi ?

Tepki Skoru
0
hocam yukleyecegniz muzik 2 mb ustunde olamıyor ayrıca mp3 wav veya zip li olması gerekir siz oncelikle boyutuna dikkat edin derim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle